Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy nagyon szép lány az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon szép lány az iskolámban, aki tetszik nekem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2013. júl. 16. 16:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kösz utolsó,nagyon köszönöm.A tippet.
2013. júl. 18. 08:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Még kérek válaszokat.
2013. júl. 18. 17:45
 13/21 ivilicious ***** válasza:

hát szia, beszélgetsz vele midnen dolgoról,ha megy a beszégletés,nem egy kuka buta csaj,akkor simán elhívhatod valahova találkozni...

ha valaki tetszik,soha ne azt csináld,hogy vársz és vársz,mert nyuszi vagy,annak semmi értelme,mindig meg kell próbálni,aztán,hogyha nem jön össze, legalább abba hagyod az ácsingózást és nem pocsékolod az időd tovább.

2013. aug. 1. 09:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Egyél sok mákos tésztát!
2013. aug. 1. 10:39
 15/21 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mindig falkában járnak a lányok,és hirtelen nem tudom milyen szöveget mondjak,mert ideges vagyok?Valamit meg kéne tanulni.
2013. aug. 2. 10:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezért keresd meg mondjuk facebookon, egy "Szia, miújság, hogy telik a nyarad?"" szerintem bőven elég, és ha jól alakulgat, akkor már mehet élőben is :)
2013. aug. 2. 22:19
 17/21 A kérdező kommentje:
Én általában csak a segrestyében beszélek vele.
2013. aug. 4. 11:51
 18/21 A kérdező kommentje:

Ezért nem írhatom hogy mi a nyarad pl.

És 1,5 fejjel magasabb.

2013. aug. 4. 11:52
 19/21 A kérdező kommentje:
Segítsetek!
2013. aug. 6. 10:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Facebookon írj neki "véletlen", mit tudom én, olyasmit, amit általában barátodnak szoktál, csak ne legyen ostobaság, és utána írd, hogy bocsi, nem ide akartam írni, és tessék, elkezdted a beszélgetést, folytathatod is.

Lehet hülyeség, amit írok, de ha semmi más, akkor talán ez.

2013. aug. 7. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!