Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinektek milyen volt az elso randi?
Figyelt kérdés
Volt csok, nem volt, hova mentetek, pozitivan vagy negativan vegzodott...csak olyanok irjanak akik tapasztaltak, lecci. Elore is koszi.2013. júl. 16. 15:47
1/6 anonim válasza:
Nem fogom részletezni, mert még felismerne itt az exem. Szarul indult, de megcsináltuk. Csók csak később.
2/6 anonim válasza:
Tanulj meg írni, és azután menj randira!
3/6 anonim válasza:
hát nekem elég rosszul sült el...
nem csókoltam meg/ nem hagytam magam. neten ismertem meg és hát teljesen máshogy viselkedett élőbe..
parkba meg főtéren sétáltunk.
4/6 A kérdező kommentje:
#2, kepzeld el, nem azert irok ekezetek nelkul, mer nem talalom a billentyuzeten, hanem azert mert nincs (angol a billentyuzet, te nagy esz) XD
2013. júl. 16. 16:01
5/6 anonim válasza:
és a "léccit" mióta írják így??? Na ki az ész lény??? (2-es voltam)
6/6 A kérdező kommentje:
a lecci pedig nemerdekel mert nem nyelvtan oran vagyunk, h jol tudom. most komolyan kettes. na ne mond h te az ilyen jellegu oldalakon mindig mindenhova rendes szerkezetu, ekezetes, helyes mondtokat irsz. :DD
2013. júl. 16. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!