Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érdemel az a bűnös?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érdemel az a bűnös? (folyt. Köv. )

Figyelt kérdés

A lényeg: Barátnőmmel majdnem fél éve vagyok egyőtt...kiderült,hogy aug. végén a zenekarral ment táborba,és ott megcsalt a volt pasijával(18 éves).

Egy éjszakás kaland volt ,a csaj szűz maradt...

Most tudtam meg,teljesen kiborultam,de nem akartam vele szakítani,csak gonolkodási időt kértem....

Mit tegyek vele,hogy tanuljon a dologból,szenvedjen úgy ahogy én,és ne történhessen meg ugyanez még 1x?

2009. okt. 19. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
úgy h szakítasz vele.
2009. okt. 19. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Szakíts, mert aki egyszer megtette az máskor is meg fogja.
2009. okt. 19. 21:24
 3/11 anonim ***** válasza:
szakíts... valószínű nem szeret mert ha szeretne, nem tette volna meg... ilyen egyszerű.
2009. okt. 19. 21:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Ilyen egyszerű....tudom én is....de ha egyszerűen...már úgy érzed,hogynélküle ninsc élet...és...inkább nem folytatom...szóval ez nekem nem jöhet szóba,ikább a halál
2009. okt. 19. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
szakits te kislány. ha nem teszed, érezni fogja hogy a markában vagy > papucs
2009. okt. 19. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:
ne szakíts! húzd még 2-3 napig (ha szenvedtetni aakarod) és utána tedd fel neki a kérést (személyesen mindenképp!) h szeret e, veled akar e lenni stb..rizsázz.. ha a csaj bőgni fog, és csúszikmászik akk talán szeret.
2009. okt. 19. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:

én lány vagyok...

de sztem legalább 1-2 hónapig fel se hívd, ne nagyon reagálj arra ha ő ír, vagy ilyesmi...aztán utánna majd kialakul h mi lesz.

Ha igazán megbánta, akkor még ez idő leteltével is össze szeretne majd veled jönni, ha meg nem szeret, akkor kb. a hónap végén más pasi karjaiban keresi majd a boldogságot. Akkor viszont el kell engedned...

2009. okt. 19. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért a "nincs nélküle élet" és a "szenvedjen úgy ahogy én"

mondatod nem igazán van egymással kibékülve...

2009. okt. 19. 21:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Erre most mit mondjak?

Igazad van..tényleg ellentmondd egymásnak...de ha kezdeni nem tudok semmit se vele...és nincs kivel megbeszélnem...főleg hogy tudom ,minél töbet beszélek róla és gondolok rá,annál roszabb lesz....

2009. okt. 19. 21:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Mindenkinek jár még egy esély.

Most legalább bizonyíthat.

Ha mégsem bizonyítja, hogy szeret, akkor ki lehet dobni.

2009. okt. 19. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!