Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemel az a bűnös? (folyt. Köv. )
A lényeg: Barátnőmmel majdnem fél éve vagyok egyőtt...kiderült,hogy aug. végén a zenekarral ment táborba,és ott megcsalt a volt pasijával(18 éves).
Egy éjszakás kaland volt ,a csaj szűz maradt...
Most tudtam meg,teljesen kiborultam,de nem akartam vele szakítani,csak gonolkodási időt kértem....
Mit tegyek vele,hogy tanuljon a dologból,szenvedjen úgy ahogy én,és ne történhessen meg ugyanez még 1x?

én lány vagyok...
de sztem legalább 1-2 hónapig fel se hívd, ne nagyon reagálj arra ha ő ír, vagy ilyesmi...aztán utánna majd kialakul h mi lesz.
Ha igazán megbánta, akkor még ez idő leteltével is össze szeretne majd veled jönni, ha meg nem szeret, akkor kb. a hónap végén más pasi karjaiban keresi majd a boldogságot. Akkor viszont el kell engedned...

Azért a "nincs nélküle élet" és a "szenvedjen úgy ahogy én"
mondatod nem igazán van egymással kibékülve...
Erre most mit mondjak?
Igazad van..tényleg ellentmondd egymásnak...de ha kezdeni nem tudok semmit se vele...és nincs kivel megbeszélnem...főleg hogy tudom ,minél töbet beszélek róla és gondolok rá,annál roszabb lesz....

Mindenkinek jár még egy esély.
Most legalább bizonyíthat.
Ha mégsem bizonyítja, hogy szeret, akkor ki lehet dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!