Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti feladnatok egy evek ota tarto kapcsolatot egy ujert ha a regibe mar nincs erzelem?
Szerintem teszteld le az exet döntés előtt :) A régi emlékek megszépülnek fejben, az emberek pedig öregszenek és változnak...
(lehet leszavazni, nem érdekel)
Igazából egyiker sem szereted. A régi nem volt jó, odacsapódtál a mostanihoz. Most ez nem jó, odacsapódnál a régihez. De mi lesz, ha a régi nem jó? Visszacsapódsz a mostanihoz.
Gyakorlatilag mindegy melyikkel vagy, csak te érezd magad jól. Neked ez számít.
Tudod mi vagy a férfiak szemében? R*
Ahogy leírtad, IGEN, de feltételezem, hogy úgy írtad, hogy igen választ kapjál, mert már eldöntötted, csak megerősítést vársz.
Mivel nem ismerlek téged és nőidet, azt mondom ezt te döntsd el.
De a lényeg:
Szerelemben és háborúban nincs szabály.
menta34
a te valaszoddal amugy 100%-ba egyet ertek az ujrakezdes elott (ha egyaltalan lesz) tobbet kell mindenkepp talalkoznunk mert nem 1-2honap telt el es mindketten valtoztunk es nyilvan csak tobb talalkozas utan tudjuk eldonteni megfelelunk e igy is a masiknak:)
nem tudom hanyas valaszolonak aki azt irta egyiket sem szeretem (pontosabban nem en mert a kerdesbe en meg mindig az ex vagyok) annyit tudok irni hogy mar nyilvan nincs a regi szerelem de szeretet az mindenkepp van.es a regi kapcsolattal nem volt baj onhibankon kivul szakitottunk hanyszor irjam meg le?kerlek ne kombinaljatok mert evvel nem jutok elorebb koze sincs lassan az igazi kerdesnek ahhoz ami mar itt ossze lett kombinalva :D
Jujj, most lebuktattál mindenkit kedves Ex. Kérdeztél valamit, mi próbáltunk válaszolni, mert azt hittük nem kamu a kérdés, de kiderült, hogy az és milyen hülyén érezzük most magunkat mert azt hittük az vagy akinek írtad magad...
De attól még ugyanúgy igaz, ha egy pasi már interneten kérdezgeti, hogy szakítson e, az azt jelenti, hogy fejben eldöntötte, csak megerősítést vár, ebből nem tudsz kidumálni semmit.
Ha szakítani akart veled, akkor nem gondolkozik sokat hanem lép.
A helyedben elfogadnám ezt az egész szituációt és nézném a jó oldalát: Hamar lelépett és nem húzta még a fejed 3 évig és utána lépett le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!