Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon jó képű, de "csoró"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jó képű, de "csoró" pasi, ti rá hajtanátok? 20/l

Figyelt kérdés

Nem tagadom én elég jó anyagi helyzetben élek, és attól félek ,hogy anyámék ez a pasi miatt folyton az én véremet szívnák, csak az a baj, hogy nagyon tetszik.:/

Magas, nagyon izmos, és olyan az arca mint egy modellnek.

De se munkája , semmi, az anyával él, azt hiszem most végzett a sulijával is..Sokszor látom szegényt , ha eljön egy szórakozó helyre folyton nézi mi mennyibe kerül, és hiába nézi egy csomó csaj teljesen lesz**ja. És ezért is érdekel ennyire. Van benne valami furcsa és különleges , és szerintem be jönnék neki (egyszer mellé ültem, és nagyon nézett, persze úgy, hogy ne vegyem észre). ő is 20 éves, de én azt látom rajta, hogy elég tapasztalt, de kicsit olyan agresszív arca is van..mintha valami nem lenne rendben vele teljesen, de szerintem csak alapból ilyen, és szerintem nagyon jó lehet az ágyban is , csak elég döntés képtelen vagyok, ha értitek:S

Aki ringyózni akar az írjon csak egy csillagot! nem tartom magam annak, más véleménye meg ezen a téren nem érdekel!.

2013. júl. 15. 22:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ahol megbuktál nálam:

1. már eleve azon rágódsz, hogy ő csóróbb, mint te

2. felnőtt létedre még mindig anyudék véleménye a legfontosabb? Nem kell összeveszni velük, de ha szeretsz valakit tarts ki mellette.

3. nem is ismered és agresszivitást feltételezel

4. nagyon okos lehetsz, ha ránézésre megállapítod, ki milyen az ágyban. Én az emberismeretet másra alkalmazom, én is jó emberismerős vagyok.

2013. júl. 15. 23:22
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem beteg a csávó. Nála már csak az betegebb amelyik csaj odavan érte.
2013. júl. 15. 23:39
 23/27 anonim ***** válasza:

Okés, most kaptál annyi oltást, hogy lehet, ezt el se olvasod.

De.

Tedd a kezed a szívedre, mi tetszik a srácban? Az arca, ami olyan, mint egy modellé, a kidolgozott teste, és a többi, és a többi, vagy csak felizgatott a gazdag lány + szegény srác kombináció? Nincs abban se semmi rossz, megvan a maga pikantériája, és ha tisztában vagy ezzel, hajrá. Lehet belőle valami, kivételek mindig adódnak, és nem ismered a srácot, ki tudja.

Viszont. Én szegény családból jövök, gyerekkoromban naponta kétszer ettem, egyszer a suliban, menzán ebédet, egyszer meg otthon vacsorát, és nem az volt a nagy lábon élés húsz évesen, ha a legolcsóbb italnál egyel drágábbat vetted a szórakozóhelyen, hanem ha egyáltalán beültél valahova valamit meginni (pedig nem vagyok sokkal időseb nálad). Amit ezzel mondani akarok: felénk az járta, hogy nem vesszük ki a férfi kezéből a munkát. Neki, mint kenyérkeresőnek az a becsülete, hogy dolgozik és meghívja nőt (ha van neki miből, ha nincs).

Ha a srác, ha valóban csóró, akkor azt kalkuláld bele, hogy neki, mint férfinak megalázó lehet, hogy a barátnője többet engedhet meg magának, mint amit ő adni tud neki. Ez hidd el rosszabb érzés, mintha egy másik pali pakolná fenékbe akaratán és beleegyezésén kívül. Az önérzetén esik csorba.

Amúgy meg áldásom rátok, ha a szülők miatt aggódsz, nyugi, neked az a dolgod, hogy lázadj a fennálló rend ellen.

2013. júl. 16. 00:08
 24/27 anonim ***** válasza:

Tisztázzunk valamit! Mindkettőtöket a szüleitek tartanak el, tehát a szüleitek anyagi helyzetéről írsz.

A helyesírásod alapján nem te voltál a suli büszkesége. Valószínűleg nem fogod tudni a szüleid életszínvonalát tartani, ha ők már nem lesznek (aktívak).

Ha a pasi amúgy normális, értelmes, akkor még a szüleidnek is szimpatikus lehet.

Nekem azzal sincs bajom, hogy elsősorban a szexuális vonzalom miatt érdekel. De mielőtt hajtanál rá, előbb ismerd meg! Ha már más is tetszik benne a pofikáján és a testén kívül, akkor már hajthatsz rá. Vagyis nem, akkor már lépjen ő.

2013. júl. 16. 00:34
 25/27 anonim válasza:
Komolyan az lett az embereknek a legfontosabb, hogy kinek mennyi pénze van??
2013. júl. 16. 10:01
 26/27 A kérdező kommentje:

Már megint a helyes írok -.- .

Na de sajnos ez így nem fog menni:s engem tényleg nem érdekel a pénz, de sajnos én is anyáméktól függök és szerintem minimum kidobnának otthonról, ha vele jönnék össze.

Hiába nagyon jó képű és egyből le feküdnék vele, de sajnos ez nem így nem oké. Köszönöm az értelmes hozzászólásokat :)

2013. júl. 16. 18:04
 27/27 anonim válasza:
Naná, hogy elfajzott a világ. Mert én gáláns lennék a kis sráchoz ha velem lehetne. Pusz.
2014. okt. 21. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!