Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz, ha az is zavar, hogy a pasim neten más lányokról nézeget képeket? (bővebben lent)
Az olyan csajok, mint a kérdező, csak azért vannak, hogy megcsaljuk őket, illetve hogy könnyebben csajozzunk (mivel a szingli pasikra kevésbé mozognak rá a nők).
Nekem is volt lyan barátnőm, mint a kérdező és annyit csajoztam mellette. Örültem, hogy népszerű vagyok és a csajom népszerűsített. Ha normális lett volna, nem csaltam volna meg.
Kit érdekel, hogy ilyen nyomi vagy?? Inkább örülnél neki hogy van aki foglalkozik veled még így is!
Én egy ilyen hp-t már rég elküldtem volna a halál fszára!
Semmivel nem vagy megelégedve?? jézus, az nagyon rossz. Mindenkinek vannak hibái, amiket van aki elfogad, van aki nem. De, hogy te semmit ne szeress magadon :O Lány vagyok, megkérhetlek, hogy privátban küldj magadról egy képet? Meg esetleg leírnád, hogy mióta van ez az önbizalomhiány? Bántottak, csúfoltak gyerekkorodban? Én ezt nem értem..
Én is nagyon önbizalomhiányos voltam, de megoldottam. Tudom milyen rossz, ezért is kértem képet, meg esetleg beszélgethetnénk :) Ezzel a viselkedéssel komolyan el fogod kergetni a barátodat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!