Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni valakit, akit nagyon szeretünk?
Figyelt kérdés
van egy fiú, akiért mindent odaadnék, de neki csak arra kellek.Hogy lehet ezt túlélni?? :-( nagyon szomorú vagyok, SOS :-((((2013. júl. 14. 21:07
11/25 anonim válasza:
Nyuszika felejtsd el, nincs esélyed! Nem jössz be neki, csak k*rni akar. És így is eléggé hülye vagy, hogy engedtél neki...
13/25 anonim válasza:
27 vagy? én komolyan azt hittem, hogy 17...
14/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülyeség volt, de én nagyon szeretem ezt a fiút.Még soha nem éreztem ezt senkivel.Nem bántam meg.Lehet, hogy csak erre kellettem, neki, de még ki tudja, csak egy nap telt el.Egyébként úgysem fogja megtudni senki, hogy mi történt, és még sosem csináltam ilyet.Rettenetesen hiányzik, és majd beleőrülök, hogy nem láthatom :-( Mit csináljak??
2013. júl. 14. 21:33
15/25 anonim válasza:
Hülye vagy, rajtad nem lehet segíteni :D Én mondtam tanácsot, te meg csak rinyálsz...
16/25 anonim válasza:
Amíg nincs kép addig nem hiszem el, hogy minden pasit megkaphatsz. Sőt amúgy is lehetetlen, de mindegy:) Átlagos vagy szerintem, de nem igazi szépség.
17/25 A kérdező kommentje:
te még sosem voltál szerelmes??lehetnél egy kicsit kíméletesebb.Nem értem, miért kell egyből bunkózni.
2013. júl. 14. 21:37
18/25 A kérdező kommentje:
hát te aztán biztos tudod...miért mondanám, ha nem így lenne?Meg akkor érteném, hogy azért nem kellek neki, mert csúnyácska vagyok.De nem erről van szó.Semmiféle képet nem küldök sehova.
2013. júl. 14. 21:39
19/25 anonim válasza:
Nézd, én voltam szerelmes, most is az vagyok. A pasim imád engem, és ez így van rendjén, mivel járunk. De ő nem egy bunkó, akinek csak 1 éjszakára kellek! Ezért tudom szeretni.
20/25 anonim válasza:
Épp ez az. Nem küldesz én bizony nem hiszek neked;) Nagy tapasztalat. Nem vagy te olyan amilyennek leírtad ez tuti. Nekem nem a szavak bizonyítanak bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!