Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit legyen most? Érdemes ilyen fiú miatt szomorkodnom?
Figyelt kérdés
Ez a srác az osztálytársam.Nagyon jól megvoltunk,sokat beszélgettünk.Suli után is eljártunk beszélgetni.Sokszor voltam már fennt nála de csak egyszer feküdtem le vele.Miattam hagyta el a barátnőjét.Ma azonban közölte hogy hétvégén találkozott a volt barátnőjével és rájött hogy mégis csak őt szereti de a csajnak már nem kell mert már van valakije.Azt mondta a srác hogy nagyon rosszul érzi magát mert elvesztett engem is meg a volt barátnőjét is.És volt képe írni hogy ő még szeretne velem ezek után néha napján beszélgetni.Magyarán csak leakart fektetni és hülyített.Mért tette ezt velem?Mért kellett becsapnia?Hogy tudnám elfelejteni úgy hogy mindennap látom?Segítsetek!2009. okt. 19. 16:10
1/4 anonim 

válasza:

Elég lol vagy, ha hagytad, hogy egy ilyen tapló átbass.zon.
2/4 anonim 

válasza:

Hát ha mást nem, próbáld meg csak simán levegőnek nézni... Egy idő után ez kölcsönös lesz, ami lehet hogy neked rosszul fog kicsit esni, de legalább nem hülyít... vagy próbálj meg vele beszélni,és ha alkalmasnak látod még talán adhatsz neki egy második esélyt is...
3/4 anonim 

válasza:

Szomorkodni senki miatt sem éri meg, az a bibi, hogy hagytad magad megalázni. Annyi a tanulság, hogy - már amennyiben komoly kapcsolatra vágysz -, tapasztald ki, mik a fiatalúr szándékai, adj neki egy kis időt, ami alatt kimutathatja a foga fehérjét, és ne dőlj be mindenféle ígérgetésnek. Manapság egy nőnek nagyon észnél kell lennie, ha nem akarja, hogy lépten-nyomon a padlóra küldjék. Próbálj meg úgy gondolni rá, mint egy jó leckére, és tedd félre a önvádat magadban.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a nagyon hasznos válaszokat.Megfogadom őket.Sokat segítettetek.
2009. okt. 19. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!