Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen bókokat tudtok amivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen bókokat tudtok amivel elnyerhetem egy lány szívét?

Figyelt kérdés
Van egy lány és ki szeretném fejezni iránta, hogy szeretem, megfogalmaztam már magamban mondatokat, de azért nem árt ha van tartalék. :) Ti mivel bókolnátok egy lánynak?

2013. júl. 14. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

A szerelmem 100szor erősebb mint a leg erősebb atombomba.

A npra lehet nézni de rád nem.

A legszeb ruha rajtad a semmi.

2013. júl. 14. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudod mit? Ne legyen köztünk semmi, se pulcsi, se gatya, se bugyi...

Patkoltál már disznót?

Úgy nézel ki mint a 3. barátnőm, eddig kettő volt.

Nem is vagy olyan szép mint ahogy annak mások mondanak.

Hiszel a szerelem első látásra, vagy sétáljak még el egy párszor?

Szeretnél megismerni? Ha igen csak mosolyog, ha pedig nem csak dobj egy hátraszaltót.

Szerinted mit tennék, ha megcsókolnál?

Egyik lábad a karácsony, a másik a szilveszter, láthatnálak az ünnepek között is?

Nézem és azon gondolkodom: kegyed tetszik-e már nekem, vagy igyak még.

Nem láttál engem az elobb erre sétálni?

Szia, van kedved most ismerkedni vagy jöjjek vissza később?

2013. júl. 14. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak mondd neki azt ami az eszedbe jut mikor ránézel. nem kell különleges/kacifántos dolgokat mondani.. az a lényeg hogy szívből jöjjön
2013. júl. 14. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!