Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha belekerülnétek egy szerelemi háromszögbe?
Figyelt kérdés
Komoly válaszokat kérnék, nagyon fontos lenne. Esteleg, ha valaki volt már ilyen helyzetben írja le, mit kéne tenni...2013. júl. 14. 13:12
1/7 anonim válasza:
Lelepnek!! Csak tonkreteszi az embert..:/
2/7 anonim válasza:
Szállj ki belőle!
Egyszer egy lánnyal ismerkedtem a neten, aki "elfelejtette" közölni, hogy már van egy alakulgató kapcsolata! Ilyen helyzetben minél előbb ki kell szállni a szarkeverésből!
3/7 anonim válasza:
Kinyírnám aki az utamba áll.
Üdv:Berényi Miklós
4/7 anonim válasza:
Két súlyvonal metszéspontjában megkeresném a súlypontot.
On: Nem szívesen kerülnék bele, ha mégis benne lennék akkor azt nem bírnám ki.
5/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok a láy.. nagyon rossz, mert az egyik fiúba világ életemben szerelmes voltam, a másik pedig már 2 éve a legjobb fiú barátom ls nagyon szeretem(de nem vagyok belé szerelmes).... meg fogok őrülni..:/
2013. júl. 14. 13:27
6/7 anonim válasza:
Én voltam ilyen helyzetben, 1 lány 2 fiú felállásban, elég csúnya vége lett.. Ha gondolod, írj rám privátban, ott elmesélem :)
7/7 anonim válasza:
Én is így jártam... 1 lány, 2 fiú felállásban. Én voltam a szerencsétlen kimenetelű egyik fiú (természetesen a másik két szereplő összejött, azóta is együtt vannak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!