Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyuk fel a pasim nem szereti ha szoros a puncim. Ezert mindig borotvalnatok? Es ha mondjuk mar egyutt elneketek es minden nap szorteleniteni nem faraszto?
de az
ezért inkább gyantáztatnám
lehet hogy nagyon fáj, de legalább tovább tart
és ez azért nem olyan nagy kérés, a legtöbben elvárják
Nekem a szőr a legundorítóbb dolog.
Én elvárom a lánytól! Cserébe persze nekem sem szőrös.
Érdekes, nekem még soha, egyetlen pasim sem méltatlankodott azért, mert nekem csak rövidebbre van nyírva... Sőt, volt aki még örült is, hogy nem olyan mint egy gyereknek...
De én viszont kifejezetten szeretem ha egy pasi szőrös ( na nem gorillára gondolok :D ), még szakáll is jöhet.:)
Szóval én a helyedben, nem tudom belemennék e, hogy a pasi kedvéért ennyit változtassak magamon...
Nem kell azt minden nap,háromnégy naponta elég :)
Nekem egyébként tökmindegy milyen, nem ez alapján esek szerelembe. Magamon nem tudom elviselni, ezzel a lányoknak kell megbarátkozni és senki kedvéért nem növeszteném meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!