Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegyuk fel a pasim nem szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyuk fel a pasim nem szereti ha szoros a puncim. Ezert mindig borotvalnatok? Es ha mondjuk mar egyutt elneketek es minden nap szorteleniteni nem faraszto?

Figyelt kérdés

2013. júl. 13. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyanta.. Amúgy szerintem elég 3 naponta.
2013. júl. 13. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
74%

de az

ezért inkább gyantáztatnám

lehet hogy nagyon fáj, de legalább tovább tart

és ez azért nem olyan nagy kérés, a legtöbben elvárják

2013. júl. 13. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

Nekem a szőr a legundorítóbb dolog.

Én elvárom a lánytól! Cserébe persze nekem sem szőrös.

2013. júl. 13. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én gyantáztatom, mert az én barátom is csupaszon szereti. Mivel 3 hetente járok kozmetikushoz, ezért ha köztes időben találkozunk, ami valószínű, akkor már elkezd nőni, de ő egyszer-kétszer jegyezte meg aranyosan: Borostás! (ezt is csak azért mert néha én is megjegyeztem, ha az arca már eléggé borostás:)) Ha szeret, és tudja, hogy foglalkozol vele, akkor nem baj, ha nem napról-napra borotválod.
2013. júl. 13. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
Ez alap dolog mindkét félnél. Elég gusztustalan, amikor egy őserdőt találok a bugyiban.
2013. júl. 13. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
dehogy. az szörnyen kicsinálja a bőröm. nyírom, meg persze azért alkalomadtán leborotválom, gyantáztatom, de nekem annyira begyullad tőle, hogy hetekig "gyógyul". úgyhogy nem. de hidd el, nem annyira zavaró az, amennyire ezt elképzelik. ha szeret, nem fogja érdekelni.
2013. júl. 13. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, nekem még soha, egyetlen pasim sem méltatlankodott azért, mert nekem csak rövidebbre van nyírva... Sőt, volt aki még örült is, hogy nem olyan mint egy gyereknek...

De én viszont kifejezetten szeretem ha egy pasi szőrös ( na nem gorillára gondolok :D ), még szakáll is jöhet.:)

Szóval én a helyedben, nem tudom belemennék e, hogy a pasi kedvéért ennyit változtassak magamon...

2013. júl. 13. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem kell azt minden nap,háromnégy naponta elég :)

Nekem egyébként tökmindegy milyen, nem ez alapján esek szerelembe. Magamon nem tudom elviselni, ezzel a lányoknak kell megbarátkozni és senki kedvéért nem növeszteném meg :)

2013. júl. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!