Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó tréfa, trollkodás lenne az, hogy mire hazaér a párom egy meztelen nő lesz mellettem? Szerintetek elhinné hogy csak tréfa?
Te mit szólnál, ha a párod fogadna így egy férfivel?
amúgy ja, én meg elhiszem melletted fekszik egy meztelen nő és nincs semmi, ki az aki elhiszi, közben meg áll a farkad,
ha akarod játszd meg nyugodtan, utána mehetsz keresni másik párt N
1.Nem tartanám viccesnek.
2.Nem hinném el, hogy csak tréfa.
3.Ha előtte felvenné videóra, hogy csak vicc, akkor sem örülnék, hogy meztelen nőkkel van egy ágyba.
23l
szerintem ez neki nem lenne vicces
és lehet nem is hinné el, hogy csak trollkodás volt és semmi más
Itt lenne a vége a korábbi kapcsolatodnak.
Mégis mit vártál? Szerinted az poén lenne, ha a barátnőd mellett találnál egy férfit ki olyan helyzeben látszik, mint ha lett volna valami köztük?
Mondanád te is neki, hogy akkor menj a fenébe és hagyjál békén ha ilyen q vagy. Utána már hiába magyarázná, hogy csak vicc volt, erre csak annyit mondanál, ne is próbálja megmagyarázni, láttál amit láttál!
Csak annyit tudok mondani, képzeld magad a helyzetébe, mi lenne ha ő csinálná veled. Ha neked az csak poén, az is elmond valamit de rólad. Azt, hogy nem veszed elég komolyan a kapcsolatot.
Ez nem játék, de ha annak veszed akkor "végzetes" játék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!