Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha megláttok egy lányt ilyen ruhákba, mit gondolnátok róla?
Figyelt kérdés
Én ilyen ruhákat hordok és kíváncsi vagyok ez számotokra már az a kategória-e amit riban*osnak tartotok, vagy ez még belefér?
Mit szólnátok, ha a barátnőtök így öltözködne?
1.
2.
3.
4.
Mielőtt valaki feltenné a kérdést, a lánynak nincs rossz alakja, nem kövér vagy lapos.
2013. júl. 13. 12:38
11/15 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedek, de köszi a választ!:D
2013. júl. 13. 13:17
12/15 anonim válasza:
Jó, de attól még mutathatsz képet.
13/15 A kérdező kommentje:
De miért mutogatnám a testem vadidegen pasiknak?:D
2013. júl. 13. 13:40
14/15 anonim válasza:
A 4.az úgy ahogy van nagyon komoly.
A többinél a rövid nadrágot miniszoknyára cseréltetném a csajommal.
Én speciel a mások táborba tartozom én imádom ha egy nő kiteszi mindenét,megőrülök érte,egyszerűen imádom nyilván csak jó alakkal.
25Ffi
15/15 anonim válasza:
Szerintem csinos ruhák, egyik sem ri..cos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!