Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal megromlott a kapcsolatom mit tegyek? A szex is úgy működik, hogy csak ő csinálja mert nem kívánom. Mi a megoldás? Válni nem akarok.
Már a kapcsolat elején tisztázni kell egymással, hogy mit szeretnétek a jövőben. Nem értem hogyan jutottatok el a házasságig, ha ennyire másként gondolkodtok! Amit tehetsz:
- Vele maradsz, szenvedsz, amíg ő nem adja be a válópert.
- Beadod a válópert, elváltok, hogy mindketten boldogok lehessetek.
- Gyermeket szülsz neki.
Nincs más választásod. Egy embert nem lehet lebeszélni arról, hogy gyermeket akarjon, sem rábeszélni nem lehet, hogy akarjon.
"De minek akar amikor neki már van?"
Mert mondjuk szereti a gyerekeket és Téged is, és szeretne egy közös gyereket függetlenül attól hogy már van Neki?!
Ezt saccolom válasznak.
Ha nem akarsz gyereket, akkor ne legyen gyereked...pláne az előbbi kijelentésed után (nem tudom pontosan hogy írtad...valami nyávogós valamit írtál...).
Miért nem akarsz válni? Sok a pénze?
Szerintem szakítsátok meg a kapcsolatot, ennek így nincs értelme, hogy te kényszerből kufircolsz Vele, Ő meg szerencsétlen reménykedik (mert gondolom így van) hogy majd megjavul a kapcsolatotok és meggondolod magad, hisz úgy sem fogod...
És hogy mit tegyél? Szerintem vagy szülj Neki, vagy válj el. Mert ez egy elég komoly konfliktus, amit szerintem e két szankció valamelyikével lehet csak megoldani...
A kérdező kommentje:
De minek akar amikor neki már van?
Hát, mert nem egyformák az emberek.
Lesz is neki, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!