Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöttem egy sráccal, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy sráccal, de nem mondja meg mit dolgozik, mi baja van?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, nagyon tehetős, minden héten többször vacsorázni visz, töbmilliós autóval jár, pesten van egy háza, már oda is elvitt, mindent megbeszélünk, de nem hajlandó megmondani hogy mivel keresi ezt a sok pénzt, de én meg akarom tudni, hogy nem e valami piszkos dolgokban van benne.. mit tegyek??
2013. júl. 12. 12:09
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem hogy mindennek a tetejéba, "csak" 23 éves.. és nem értem miből van ennyi pénze.
2013. júl. 12. 12:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Dobd fel a NAVnál! :D
2013. júl. 12. 12:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Lehet a szüleitől van a pénz és szégyenli :D

Mégis mit tehetnél?Magánnyomozót küldesz rá?

2013. júl. 12. 12:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Talán valami illegális ? Esetleg hímringyó ?

Megtudhatjuk te hány éves vagy?

2013. júl. 12. 12:13
 5/11 A kérdező kommentje:
22 vagyok.
2013. júl. 12. 12:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Hímringyóságból nem lehet megkeresni egy budai villa árát.

Vagy örökölte, vagy ő a prezi tulajdonosa, vagy maffia. Bármelyiket van oka titkolni.

2013. júl. 12. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy egy totálkirály fejvadász vagy stb :DDD mit vagy úgy oda lehet hogy még várni akar az elmondásával de én szerintem biztos elfogja mondani 1. nyugodj meg addig is ne piszkáld ezzel!! :)))
2013. júl. 12. 12:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ő a bodzás klán feje!! :O
2013. júl. 12. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehet a kormány alkalmazottja valami különleges csoporté ők nem nem beszélhetnek a munkájukról, lehet maffia, esetleg mindent csak bérelt és azért nem beszél róla mert egy szippantós kocsi sofőrje. Egy a lényeg hogy nehogy a TEK csöngessen be és mondja hogy jöttünk megnézni a lakást.
2013. júl. 12. 12:22
 10/11 kolosszus22 ***** válasza:
Egészen biztos lehetsz benne, hogy nem legális úton keresi a pénzt, főleg, hogy nem akar beszámolni róla. Ez 100%, benne van a keze egy-két sötétebb dologban.
2013. júl. 12. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!