Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés után mi a teendő?
2. vagyok megint.
Nem ócsárolás, csak én ezt tapasztalom.
Ismerősöknél, haveroknál.
Nekem is volt mennyasszonyom egy darabig.
A férfiak a nők miatt változnak meg, nagyobb irritáció éri őket, azért lesznek boldogtalanok.
De mondom, ez csak az én tapasztalatom.
Meg amit látok... Lehet igazából kettesben a férfi is ugyanolyan.
Szerintem én nem változnék.
Az utóbbi 6 évben ugyanúgy nézek ki, és ugyanannyinak látszom, mint kb még 10 évig fogok. És belül is ugyanaz van.
Szóval ha jó, ha nem, maradok ilyen.
2, nem igaz, hogy nem változol, maximum nem veszed észre :) a nők is sok mindenről lemondanak a pasik kedvéért, csak ti ezt nem veszitek észre. Kezdjük például azzal, hogy a legtöbben el se ismeritek a nőt, akin akár pici túlsúly is van. És ha szereti az édességet? Ez csak a legegyszerűbb példa. Nem feltétlen kell tönkremennie egy kapcsolatnak a házasságtól.
KÉRDEZŐ: Te tudod, mit szeret ő csinálni :) Mindenképpen tegyél a kedvére. Vacsi, romantikus séta, aztán tiétek az éjszaka ;D
2. vagyok újfent.
Tapasztalatból beszélsz? Már ami a nők nem elismerését, leszólását és hasonlókat illeti.
Mondjuk én pont szeretem, ha egy csajon van mit fogni. Olyan 5-6-7-8 kiló szerintem kell egy nőre.
Jó, perszea soványabb is jó, de az igazi így van.
Lehet a külső dolgaim, mint hogy hogy viselkedek mással az vváltozik, de ami én vagyok, a legbelső az ugyanaz.
2-es válaszon visítottam. Pacsi! :D
Ne kapkodd el azt a lánykérést, aludj még rá pár hetet, mert cudar sors várhat rád.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!