Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lánykérés után mi a teendő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánykérés után mi a teendő?

Figyelt kérdés
Hétvégén szeretném megkérni a barátnőm kezét. Utána mit szokás csinálni? Lehetőleg olyat, hogy ne süljek fel. :D
2013. júl. 11. 21:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
2.-es javára írom, hogy életre szóló házasságban gondolkodik :)
2013. júl. 11. 22:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Találj ki valami különlegeset, eredetit. A pezsgőspohár szerintem elcsépelt. Vidd el arra a helyre ahol először találkoztatok vagy nemtom (sosem voltam férfi, aki meg akarja kérni a barátnőjét, te ismered a kapcsolatotokat. Utána vacsora és szex. :)
2013. júl. 11. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
anas penelopet is alaposan meggyalulnám lánykérés estéjétől független is XD
2013. júl. 11. 22:29
 14/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok megint.

Nem ócsárolás, csak én ezt tapasztalom.

Ismerősöknél, haveroknál.

Nekem is volt mennyasszonyom egy darabig.

A férfiak a nők miatt változnak meg, nagyobb irritáció éri őket, azért lesznek boldogtalanok.

De mondom, ez csak az én tapasztalatom.

Meg amit látok... Lehet igazából kettesben a férfi is ugyanolyan.

Szerintem én nem változnék.

Az utóbbi 6 évben ugyanúgy nézek ki, és ugyanannyinak látszom, mint kb még 10 évig fogok. És belül is ugyanaz van.

Szóval ha jó, ha nem, maradok ilyen.

2013. júl. 11. 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:

2, nem igaz, hogy nem változol, maximum nem veszed észre :) a nők is sok mindenről lemondanak a pasik kedvéért, csak ti ezt nem veszitek észre. Kezdjük például azzal, hogy a legtöbben el se ismeritek a nőt, akin akár pici túlsúly is van. És ha szereti az édességet? Ez csak a legegyszerűbb példa. Nem feltétlen kell tönkremennie egy kapcsolatnak a házasságtól.

KÉRDEZŐ: Te tudod, mit szeret ő csinálni :) Mindenképpen tegyél a kedvére. Vacsi, romantikus séta, aztán tiétek az éjszaka ;D

2013. júl. 11. 22:42
 16/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok újfent.

Tapasztalatból beszélsz? Már ami a nők nem elismerését, leszólását és hasonlókat illeti.

Mondjuk én pont szeretem, ha egy csajon van mit fogni. Olyan 5-6-7-8 kiló szerintem kell egy nőre.

Jó, perszea soványabb is jó, de az igazi így van.

Lehet a külső dolgaim, mint hogy hogy viselkedek mással az vváltozik, de ami én vagyok, a legbelső az ugyanaz.

2013. júl. 11. 22:51
 17/17 kolosszus22 ***** válasza:

2-es válaszon visítottam. Pacsi! :D

Ne kapkodd el azt a lánykérést, aludj még rá pár hetet, mert cudar sors várhat rád.

26F

2013. júl. 11. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!