Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak eddig jutok el a srácokkal?
Figyelt kérdés
sokszor megesik hogy csak megyek az utcán és egy srác elkezd velem szemezni, ma is így jártam egy sráccal, ráadáus még vissza is nézett rám (pont egyszerre fordultunk meg ugyhogy elég ciki volt:DD ) de csak ennyi, és megyünk tovább mindketten..:/ hogy lehetne ismerkedni? elég félénk vagyok.. főleg olyannal aki csak szembe jön..2013. júl. 11. 17:28
2/7 anonim válasza:
Nagyon kevesen mernek idegenhez oda menni
De te is oda mehetsz köszönsz és után meg már könnyen megy csak az eleje nehéz :)
3/7 anonim válasza:
igazából a fiú szokott ált kezdeményezni, szóval nem olyan baj ha félénk vagy
de te is odamehetsz, ha tetszik
4/7 A kérdező kommentje:
hát de épp csak annyi időre látom míg elmegy elöttem:S
a nevüket meg aztán bőven nem tudom..:D
2013. júl. 11. 17:31
5/7 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy van-e nála egy zsebkendő vagy megtudná-e mondani mennyi az idő...annyi ilyen van :D És akkor ha mondja hogy pl: 12:28 óra van mondd ezt: Ohh basszus akkor még van egy csomó szabad időm...nem tudsz valami jó kis időeltöltést?
És így már mehet is a beszélgetés vagy ilyesmi :D
Tudom nem egy "profi" válasz de jobb mint a semmi! :)
7/7 anonim válasza:
Nem kell szégyenkezni mert ha nem jön össze a nem látod viszont.Akkor meg kin nem sz@rja le mit gondol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!