Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kínos, hogy férfi létemre imádok kötni és varrni?
semennyire.
én pedig szeretek főzni sütni! naésakkor mivan, volt olyen barátnőm aki ezt kicsit gáznak tartotta, aztán megkostolta a főztömet, és istenített, szal ennyi.
én nem szégyenlem, hogy 22 vagyok, és itthon én vagyok a szakács, a bevásárlástól a megfőzésen át, a mosogatásig én csinálok mindent, mert most nincs munkám, segítek, ahol tudok. de ha dolgozom, akkor is össze szoktam ütni valamit gyorsba.
Hát nem tudom, nyilván furán néznék, ha a buszon meglátnék egy férfit pulóvert kötögetni... de amíg otthonod csendes magányában csinálod, szerintem senki nem fog ezért kiröhögni.
Az a csaj, aki meg emiatt nem jön össze veled, annyit is ér... mindenkinek van valami hülyesége =)
Ja meg amúgy ne felejtsd el, hogy a divattervezők többsége is férfi, szóval végül is miért ne?
ideális pasijelölt! :D
úgyis mindig fázik télen a derekam, olyan rövid pulóvereket gyártanak a nőknek... ha ilyen pasim lenne tuti megkérném hogy kössön egy popsi alá érőset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!