Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lepjem meg a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a páromat, csak úgy?

Figyelt kérdés

Szeretnék a hétvégére valami ajándékot adni neki, azért mert nagyon szeretem. Csokit, meg apro dolgokat sablonosnak tartok, ilyesmi apróságokkal mindig szeretem meglepni, de valami olyat szeretnék ami frappánsabb esetleg. (27 vagyok, párom 23)

Aki tud, kérem segítsen nekem ötletekkel. :)

Köszönöm a válaszokat előre is!

2013. júl. 11. 11:09
 1/10 A kérdező kommentje:
27/F
2013. júl. 11. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Vidd el vacsizni, aztán este jöhet egy kis masszás, sztem nagyon tetszene neki, élvezné:)
2013. júl. 11. 11:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, köszönöm, ilyen történt már, és még fog is, de én valamit adni szeretnék ami apróság, de mégis nagy jelentőséggel bír. Ezen töröm a fejem mostanában mit találhatnék ki. A hétvégén kimegyünk a szabadba egy pléden üldögélni, és ott szeretnék neki adni valamit. :)
2013. júl. 11. 11:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Menjetek el egy élményfürdőbe,parkba,moziba .Mindegy csak legyetek együtt,és lepd meg ;)

amúgy angyon kedves tőled hogy megleped,az évek elteltével se felejtsd el ezeket az apróságokat :D

2013. júl. 11. 11:24
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen parkba megyünk :) Meg utána a budai várba sétálni. Ezt tervezzük, csak mit adjak valami olyat ami szép és ötletes és arról szól hogy nagyon szeretem? :) Nem rég vagyunk egy pár, de nem fogom elfelejteni sosem hogy a kedvében járjak mert nekem amúgy is ilyen a természetem. :)
2013. júl. 11. 11:27
 6/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok:) Eljegyzési gyűrű?:DD
2013. júl. 11. 11:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Én szívem szerint megtenném, de lehet túl gyorsnak gondolná. :)
2013. júl. 11. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok:) Akkor kezd neki felhozni, h mi gondolna, meg ilyenek:) Meg ha elmentek egy ékszerbolt előtt, akk megjegyzed h milyen szép az a gyűrű:) A reakciójából tudni fogod, h mit szólna hozzá:)

Amugy mióta vagytok együtt?:)

2013. júl. 11. 11:36
 9/10 A kérdező kommentje:
egy hete :) :P
2013. júl. 11. 11:42
 10/10 A kérdező kommentje:
De én olyan szerelmes vagyok, hogy ilyet még nem éreztem :)
2013. júl. 11. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!