Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal utazni fogunk, lehet bajom az utazás során?
A gond az,hogy nem bírok egy helyben maradni + félek a magasságtól bárhol legyek is :(
ezért gondoltam h viszek 2 szemet,oda,s vissza utra
hatása állítólag 6 óra,csak azt nem tudom,ha felébresztenek,nem lesz e vmi gond.....
2,5 óra után még simán tart a hatása, Stilnox-ot szedtem én is, előfordult, hogy felébredtem éjszaka ilyen 2-3-4 óra alvás után, olyankor mindig valami hülyeséget hallucináltam amíg vissza nem sikerült aludni. Szóval elképzelhető, ha valaki felébreszt 2 óra után, egy darabig kicsit furán érzed majd magad. De bajod nem hiszem, hogy lesz.
Amúgy ne tudd meg miről maradsz le, ha átalszod az utat, nincs is annál szebb látvány, mint amikor már fent vagy a felhők felett és akármerre nézel csak a felhőket látod és a kék eget, olyan mintha egy teljesen más világ lenne. Nagyon szép.
Felesleges altatót szedned az útra. Nem para a repülés én is tériszonyos vagyok, de a felhők felett más, meg nagy géppel mentek, az meg kb olyan érzésre, mint a vonat. A füldugulás a legrosszabb az egészben, de rágóval, ivással kivédhető.
Na meg egy esetleges katasztrófa esetén romlanak a túlélési esélyeid....
"kimondani is szörnyű, olvass!"
Mindennél jobban szeretek olvasni.....
amúgy van egy kis mértékű pánikbetegségem,ezért félek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!