Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van ennek egyáltalán így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ennek egyáltalán így értelme? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
van barátom egy hete, tudom nagyon kevés idő ezért is még most az elején el szeretném dönteni vajon van e ennek értelme. nagyon kedvelem őt, nagyon vicces és helyes is, nem olyan régóta ismerjük egymást, neten kezdtünk el beszélgetni. ö 21 én 17. úgy tűnik eléggé oda van értem már ennyi idő után is és azt mondta h komolyan gondolja velem. a szüleim nagyon nem támogatják ezt a kapcsolatot a korkülönbség miatt, és én meg úgy érzem h az utóbbi időben annyi csalódás ért, h mintha elfelejtettem volna szeretni. vagy talán kevés volt a szünet közte és az elöző barátom között, nem tudom. hagyjam érni a dolgot? idővel vajon beleszeretek? mi a legjobb megoldás?
2009. okt. 18. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha már most azt érzed, hogy nem nagyon szereted, vagy már most az elején ilyen kétségeid vannak, akkor hidd el semmi értelme!

Csak magadat fogod kínozni azzal, hogy vele vagy, de te nem érzed azt amit ő. Király dolog, ha egy srác odáig van érted, de sajnálatból nem élhetsz, és nem lehetsz mellette.

Ha nem szereted, akkor lépj tovább, majd elfogadja, túléli hidd el!!!

2009. okt. 18. 14:41
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ:). de nem vagyok biztos a dolgomban, mert igazán figyelmes velem. még mindig bizonytalan vagyok:s
2009. okt. 18. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Figyu, nekem volt olyan barátnőm, aki az elején szakítani is akart (legalábbis utólag azt mondta). Aztán viszont totál belém zúgott (nem, ezt nem képzelem, olyan szinten látszott, hogy húgom már röhögött rajta). Lányoknál 1 hét az nem sok. És szerintem a 21/17 még belefér. Az pedig ökörség, h "elfelejtettél szeretni". LOL... :P
2009. okt. 18. 14:47
 4/4 A kérdező kommentje:
nem úgy gondoltam h elfelejtettem szeretni, h nem tudom már hogyan kell. hanem h az a fiú aki átvert, és összetörte a szívem, az akibe életemben elöszőr igazán szerelmes voltam, kiűzte belőlem ezt az érzést. és bennem van az is,h félek beleszeretni vkibe mert attól tartok viszonzatlan lesz. de most meg megijedtem a barátom heves érzéseitől. nem akarok játszani vele. mert kedvelem, ebben nincs hiba csak a szerelem hiányzik.
2009. okt. 18. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!