Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap lefeküdtünk a barátomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Docii :) kérdése:

Tegnap lefeküdtünk a barátommal, de viszont a gyogyszertárban vettük az óvszert, de véletlenül kiszakadt. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
De viszont azonnal mikor észre vettük,elmentünk a nőgyogyászhoz felirt egy gyogyszert,ès bevettem a gyogyszert a sex után 1-2 orával gyogyszert /72 orásat/. Akkor lehetek terhes? S.O.S.!!!!!
2013. júl. 10. 10:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
neked kéne elbújnod kis anyám. annyi eszed van mint nekem feleslegbe...
2013. júl. 10. 10:33
 12/26 anonim ***** válasza:
sztem a deviszont csak poén volt:D
2013. júl. 10. 10:54
 13/26 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, a 72 órás tabletta annyit csinál, hogy egy jó nagy hormonfröccsel eltolja a peteérésed, hogy ne tudjon a bent maradt sperma megtermékenyíteni. Viszont ha már sikerült neki, akkor SEMMIT nem csinál a sürgősségi tabi. Tehát én tesztelnék azért egy darabig, biztos ami biztos. A barátnőm pontosan így lett terhes, sajnos hiába vette be a sürgősségit, akkor már meg volt termékenyülve.
2013. júl. 10. 10:56
 14/26 anonim ***** válasza:
mi sikerült volna???? semmi se sikerülhet, hiszen 1-2 órával a szex után vette be a tabit. a beágyazódás 3nap után következik be!!
2013. júl. 10. 10:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Ki beszélt beágyazódásról? Ugye tudod, hogy kell egy érett pete és egy sperma és ennyi a megtermékenyülés? Ehhez képest a kutyát nem érdekli a beágyazódás. Ha a sperma megtalált egy érett petét és utána vette be a 72 órásat, az már semmit nem csinál azzal, annyi a funkciója, hogy a peteérést tolja el.
2013. júl. 10. 11:10
 16/26 anonim ***** válasza:

nem a peteérést tolja el, hanem megakadályozza a beágyazódást.

[link]

"Meggátolja, hogy a spermiumok megtermékenyíthessék a már esetlegesen kiszabadult petesejtet."

Ez van a betegtájékoztatóban. Nem forgalmaznák, ha nem érne semmit. Ezzel az erővel aztán tényleg nem kell szexelni, mert mi van ha....

2013. júl. 10. 11:21
 17/26 anonim ***** válasza:

Akkor vitatkozzunk, én ilyet kaptam, ennek ez van a tájékoztatójában:

"Meggátolja a petesejt kiszabadulását a petefészekből. Meggátolja, hogy a spermiumok megtermékenyíthessék a már esetlegesen kiszabadult petesejtet. Az Escapelle csak abban az esetben előzheti meg a terhességet, ha a védekezés nélküli közösülést követő 72 órán belül alkalmazzák. A fennálló terhességre már nem hat."

[link]

Annyiban van igazad, hogy nem egyforma hatásúak a sürgősségi tabletták, de az én barátnőim szinte mindenki ezt az escapelle nevűt kapta, ez pedig tojik a beágyazódásra.

2013. júl. 10. 11:35
 18/26 anonim ***** válasza:

Hú benéztem amit írtál, ugyanazt linkeltük, viszont te félreolvasod!

A kiszabadult petesejt nem egyenlő egy beágyazódott petesejttel. A megtermékenyített petesejt ágyazódik már be, nem pedig az, ami éppen megérett.

2013. júl. 10. 11:37
 19/26 anonim ***** válasza:
de ott irja, h ha beveszik 72 órán belül, akkor hat. tudni kell, h nagyon nagy hormonbomba, tehát egy Chuck Norris-baba az, aki ezt túléli. a fennállü terhességet nem előzi meg nyilván.... de terhességről is csak egy idő után beszélhetünk, és az nincs benne ebben az időben. mellesleg én próbáltam már a Postinor-t is, meg az Escapelle-t is, időben bevettem, és nem lettem terhes. Előtte meg átrágtam a tájékoztatót, azért tudom.
2013. júl. 10. 11:37
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem egyezzünk meg annyiban, h nagy eséllyel nem lesz terhes, ha ezt beveszi.
2013. júl. 10. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!