Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Netes ismerkedés. Ki mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés. Ki mennyi idő után találkozott a levelezőtársával?

Figyelt kérdés
Nem féltetek?Hogyan zajlott ez?
2009. okt. 18. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ. Van, akivel soha nem találkoztam, és beszélgetünk a neten azóta is, jó haver, kedves ismerős, van, akivel közöltem, hogy nincs időm, és találkozni legfeljebb később lesz alkalom, utána nem írt... stb.
2009. okt. 18. 13:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon szoktam neten ismerkedni, de egy fiút ott ismertem meg, és már 3 hét után olyan szinten akartam vele találkozni, hogy alig bírtam magammal. De nekem volt egy szerencsém, mert egy ismerősöm ismerte és így meg is bízhattam benne, hogy nem valami pszichopata őrült. :)
2009. okt. 18. 13:05
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

hát mi csak néha írtunk egymásnak aztán egyszer csak elkezdtünk többet írni,és 2 hét múlva találkoztunk és 3 hete együtt vagyunk!én nem féltem mert ellőtte már több lánnyal találkoztam!

21F

2009. okt. 18. 13:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem a netes ismerkedést, mert valahogy így virtuálisan nem szívesen beszélek a dolgaimról egy ismeretlen embernek, meg ha neten ismerem meg és aztán találkozunk, akkor valahogy sosem tudunk rendesen beszélgetni élőben. Viszont volt valaki, akit interneten ismertem meg, de szerencsére egy barátom ismerőse, tehát azért jobban bíztam benne.
2009. okt. 18. 13:12
 5/11 anonim ***** válasza:
15%

mitől féljek ?

képcsere, esetleg cam, aztán hajrá, én általában szeretem már aznap este az ágyamban tudni a csajszit, nem tökölök sokat, ill. ha nem jön össze mert mondjuk személyesen meg mégse jönbe, hát akkor ennyi, ugrott az esti party, de azért jó eséllyel képeken, camon keresztül elég jól lehet szelektálni.

2009. okt. 18. 13:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
13:14 - Na, én is szelektálok nőként, és például hozzád hasonlókkal nem szoktam találkozni :-)
2009. okt. 18. 13:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 3 hónap után találkoztam a levelezőtársammal. (mindketten lányok vagyunk).Izgultam meg minden, de jó volt, barátnők lettünk, csak sajna nem egy városban lakunk, de az a szerencse hogy a szomszéd városban lakik. :D Minden nap beszélünk msn-en illetve telefonon! Nagyon örülök, hogy rátaláltam! :)
2009. okt. 18. 13:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Pont az ilyen "nem sokat tökölős" pasik miatt érdeklődtem...
2009. okt. 18. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

3 Hónap minden napos 2 órás(néha volt az több is) msn- beszélgetés után találkoztam azzal a pasival akivel együttt vagyok. Érdekes volt nem féltem mikor találkoztunk már ismertük egymást csak az volt a furcsa hogy kiléptünk a netből :DJó volt. Megvolt az összhang meg volt az ami kellett:D

Nem voltam Híve amugy sem a netes ismerkedésnek de ez tetszett midenképpen.

18/L

2009. okt. 22. 10:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én két hét után találkoztam a mostani párommal, naponta msn kb. 2 óra, levelek és flörtölés után. Egész délután randiztunk...nagyon klassz volt!

Szerintem igenis lehet neten ismerkedni és jó pasikat találni (egyre több jó pasi van akinek pl a munkája miatt nincs ideje "normálisan" ismerkedni), csak tényleg nagyon oda kell figyelni és a bugyivadászoknak kiadni az útját!:)

2009. okt. 22. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!