Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés. Ki mennyi idő után találkozott a levelezőtársával?

hát mi csak néha írtunk egymásnak aztán egyszer csak elkezdtünk többet írni,és 2 hét múlva találkoztunk és 3 hete együtt vagyunk!én nem féltem mert ellőtte már több lánnyal találkoztam!
21F

mitől féljek ?
képcsere, esetleg cam, aztán hajrá, én általában szeretem már aznap este az ágyamban tudni a csajszit, nem tökölök sokat, ill. ha nem jön össze mert mondjuk személyesen meg mégse jönbe, hát akkor ennyi, ugrott az esti party, de azért jó eséllyel képeken, camon keresztül elég jól lehet szelektálni.

3 Hónap minden napos 2 órás(néha volt az több is) msn- beszélgetés után találkoztam azzal a pasival akivel együttt vagyok. Érdekes volt nem féltem mikor találkoztunk már ismertük egymást csak az volt a furcsa hogy kiléptünk a netből :DJó volt. Megvolt az összhang meg volt az ami kellett:D
Nem voltam Híve amugy sem a netes ismerkedésnek de ez tetszett midenképpen.
18/L

Én két hét után találkoztam a mostani párommal, naponta msn kb. 2 óra, levelek és flörtölés után. Egész délután randiztunk...nagyon klassz volt!
Szerintem igenis lehet neten ismerkedni és jó pasikat találni (egyre több jó pasi van akinek pl a munkája miatt nincs ideje "normálisan" ismerkedni), csak tényleg nagyon oda kell figyelni és a bugyivadászoknak kiadni az útját!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!