Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg bunkóság volt így szakítani? De ha egyszer nem akarok vele találkozni?
Írtam facebookon a barátnőmnek, hogy elegem van belőle, és szakítok, erre elkezdett hisztizni, hogy mi bajom van, meg beszéljük meg, meg talizzunk aztán letiltottam... most meg két közös ismerősünk is nekem állt, hogy milyen bunkó vagyok (gondolom ment hozzájuk picsogni), és hogy ki van bukva, és hogy találkozzunk! De bakker nekem nincs neki mondanivalóm és nem azért szakítottam, hogy találkozgassunk meg beszélgessünk! Elegem van belőle! Undorodom tőle! Miért kellene taliznom vele? Miért lenne ez bunkóság?!
16/F
A lánynak nagy szerencséje, hogy nem feküdt le egy ilyen senkiházival, mint amilyen te vagy.
Tudod a szex csak akkor működik ha mindkét fél akarja. És igaza is volt, hogy nem dőlt be neked. Kisfiú vagy te még, piszokul éretlen, és gyerekes!
Persze hogy kiakadt, hiszen szakítani személyesen szoktunk, akármennyire is nem akaródzik találkozni vele. Mert könnyű ugye úgy nagypofájúnak lenni, hogy nem állsz a lány elé....és mondod meg mi a helyzet. Hanem gyáván, tisztes távolságból, fbn szakítasz. Szánalmas.
És ez nem mocskolódás, ez csak igazság.
Akkor megértettem volna, hogy nem személyesen szakítasz, ha őt nem tudod rávenni a találkozásra.
De amit csináltál az gusztustalan. És még te vagy felháborodva....
Abszolút megértem, hogy dobtad. Bár nem írtad, hogy mennyit akart várni a csaj de nem normális az, hogy mondjuk fél éven keresztül csak beszélgettek és nincs semmi.
Bár személyesen korrektebb tényleg szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!