Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy nálatok fiatalabb fiúval?
Figyelt kérdés
Egy 16 éves fiúval összejönnétek ha jól néz ki és belsőleg is oké de neki az idősebb lányok jönnek be ?2013. júl. 9. 18:31
11/12 A kérdező kommentje:
Értem.És egy lányt hogy kell megszólítani, hogy ne tartson bunkónak ? A gond, hogy nem járok sehova bulizni csak nagy ritkán.Meg nem vagyok túl bátor és eddig nem volt igazán barátnőm.
2013. júl. 9. 19:15
12/12 anonim válasza:
Én is kb. ilyen vagyok szóval ebben nem nagyon tudok tanácsot adni bocs. Ismét az 1. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!