Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet 24 éves férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet 24 éves férfiként úgy lezárni egy kapcsolatot, hogy nem ír vissza többé?

Figyelt kérdés

még csak az elején jártunk a dolognak, kb két hónapja kezdtünk találkozgatni. Miután elment tőlem még beszéltünk majd egyszerűen nem reagált már 2 hete, nemhogy találkoztunk volna.

azt hittem, hogy ilyen nincsen.

annyira szerencsétlennek érzem magam.

2013. júl. 9. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én is éveim tapasztalata alapján észre vettem, hogy amikor egy férfi hoz egy döntést,akár a kapcsolat elején, közepén, végefelé, az soha nem fog megváltozni.

tehát ha a fejébe vette pl, hogy nem vagy értékes a szemében, ha fejen állsz sem lesz ez másképp.

ez tipikus férfiagy.

a női, meg az örök remény. majd jobb lesz, majd megváltozik, majd,majd..

2013. júl. 9. 18:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Előttem tökéletesen leírták. Mindig csak majd, majd, amiből a végén nem lesz semmi. Könnyebb így, mert egyébként a szemedbe kellene néznie, amihez ugye gerinc szükségeltetik.
2013. júl. 9. 18:22
 3/12 A kérdező kommentje:

de a legutóbb, amikor találkoztunk szinte szerelmet vallott nekem. hogy nem bírja nélkülem stb. aztán még 2 napig tartottuk a kapcsolatot és eltűnt.

(ja nem tudom, hogy ez számít, de az utolsó hónapban lettünk olyan kapcsolatban, hogy tekinthetjük járásnak. még nem feküdtem le vele, mert keveset találkoztunk ahhoz )

2013. júl. 9. 18:27
 4/12 anonim ***** válasza:

ugye, ugye? :)

az örök remény..

2013. júl. 9. 18:30
 5/12 A kérdező kommentje:
de ez nem remény, hanem érthetetlenség. miért mondta azokat az arcomat simogatva, ha másnap egy szó nélkül kisétál az életemből?
2013. júl. 9. 18:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Az elsőnek van igaza.

26F

(Még valami: te ismered a srácot pontosan, de ilyen szakítás utáni hirtelen szerelemvallás egy gyenge pillanatban az is lehet, hogy tulajdonképpen nem akarja a kapcsolatot, de azért kipróbálná milyen vagy az ágyban. Ez ilyen saját praxisból adódó tapasztalat, szóval az van amit #1 mondott, csak az maradt le, hogyha a fiú lezárta, akkor lehetőleg te is tedd meg ezt. Persze megeshet, hogy vissza tudnád csábítani hosszabb távra is, de nem biztos hogy jó ötlet és az sem valószínű, hogy minden megjavul ami miatt elsőre abbahagytátok a dolgot.)

2013. júl. 9. 18:43
 7/12 A kérdező kommentje:

de gyerekek nem mondta ki, hogy vége! És amikor azt hitte, hogy én akarom lezárni, teljesen kétségbeesett! ő szeret stb. DE ez zavar, hogy volt lehetősége, hogy kimondja, nem nyagadtam, de teremtettem neki helyzetet, hogy elmondja, de nem- csak szépet és jót mondott... erre most 2 hete lóg a levegőben a nagy semmi. MERT NEM MONDTA KI. és ez fáj. így nem tudom lezárni. Hogy van az amiket mondott, meg tett velem, és most van az ellenkezője, hogy nem is keres. Olyan mintha ez a két dolog egy párhuzamos világban létezne csak, annyira ellentétes.

( én is attól félek, hogy csak meg akart dugni- de nem hiszem el, hogy egy intelligens férfi akármennyire ki van éhezve képes magához édesgetni és elhitetni, hogy szerelmes, csak egy alkalomért. ilyen nincs.)

2013. júl. 9. 18:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy elutazott pl?
2013. júl. 9. 19:01
 9/12 A kérdező kommentje:

ez aranyos :)

nem, dehogy utazott.

2013. júl. 9. 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:
és ha balesete volt?
2013. júl. 9. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!