Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet belőle valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet belőle valami?

Figyelt kérdés

Most kezdtem a középiskolát, és egy fiú igen tetszik. Igaz ő négy évvel idősebb nálam, de már köszönőviszonyban vagyunk, és jó érzés volt, hogy ő kezdett köszönni elöszőr. Msnen sosincs fent egyszer volt, akkor is csak pár mondatot váltottunk. Sulin belül hát nem tudom...mikor iwiwen visszajelölt, rá pár napra levette a "kapcsolatban" feliratot, és legjobb bnőm elmondása szerint igen gyakran néz engem. De az a baj, hogy én mégsem kezdeményezhetek, de így meg nem vesz észre. Mit tegyek hogy ne tűnjön nyomulásnak, de észrevegyen?

( a korkülönbséggel semmi bajom nekem, előző barátom is pont ugyanennyi idő volt, lehet, hogy neki lenne baja azzal hogy azt hiszi kicsi, pisis vagyok?)

2009. okt. 18. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy baja lenne hogy fiatalabb vagy! Ha akkor vette le a kapcsolatban kiírást, lehet nemrég szakított az előző bnőjével...Menjél oda hozzá suliba csak beszélgetni, aztén majd szépen lassan csak kialakul valami:)
2009. okt. 18. 09:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, igaz, de mit mondjak? Csak valami habadabával nem állhatok oda...
2009. okt. 18. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Már hogy a fenébe ne? :) Egyáltalán nem gond, ha látszik, h nem azért mentél oda, mert érdekel, hogy mikor jön a busz... :P Legalább 1értelmű lesz neki, h mit akarsz... a pasiknak amúgy is bele kell verni a fejüket a helyzetbe, különben nem veszik észre... :)
2009. okt. 18. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért nem kezdeményezhetsz? Miért kell msn en irkálni ezt nem fogom fel. Egésznap ott vagytok az iskolában. Ott kellene ismerkedni nem a gép előtt irkálni.
2009. okt. 18. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Odamész hozzá, esetleg kis idő után meg is mondhatod neki hogy mennyire bejön neked, ha te is neki, akkor azt abban a helyzetben úgyis megmondja, ha nem, mosolyog egyet, de te lealább megpróbáltad, és tovább is léphetsz..ha összejön, akkor vele léphetsz tovább:P
2009. okt. 18. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!