Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök a használt bugyijait árulná a neten?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem lenne képben: perverz pasik megveszik a bugyikat és utána arra élvezkednek.2013. júl. 9. 13:25
11/17 moonlightsentinel válasza:
Hmm nem is rossz ötlet :D Amúgy nem érdekelne különösebben, faterom is eladta a használt autóját, és nem kérdezgette, hogy mire fogják használni :D
12/17 anonim válasza:
azt gondolnám, hogy talpraesett lány akinek van üzleti érzéke :D
13/17 anonim válasza:
részesedést kérnék természetesen
14/17 anonim válasza:
Hát engem sem 8000. ér dem másért nem vennél meg.
De abugyim az eladó
15/17 anonim válasza:
kezdjük ott hogy az ilyet mint te bottal se :D
csak sajnálkoztam hogy ki a az a fa*sz aki 8 ezeré ilyet vesz xD
16/17 anonim válasza:
Vicces helyzet :D Őrült csajszi lehet, de nem zavarna, az csak plusz ha van ilyen kis dilinója a lánynak amivel senkinek sem árt. :D
17/17 anonim válasza:
Engem szapulsz, aki eladja, és nem azt aki megveszi?
Amíg van kereslet, addig miért ne adnám el?
Egyébként ötezerrel kezdtem, de viszik nyolcért is, hát miért ne adnám. Én csak a postásokon mulatok. Ha tudnák, hogy mi van a csomagban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!