Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfog jönni a menzeszem?

Figyelt kérdés
1-én barátommal "lefeküdtem" (ügyeltünk hogy ne szakadjon átt a szűzhártyám mert nem akartam hogy fájjon) gumi nélkül de nem élvezet belém meg semmi majd 3-án újra lefeküdtünk csak akkor gumival és akkor átszakadt a szűzhárgyám. 10-én kell hogy megjöjjön és már 3-a óta görcsöl a hasam és mindig változik a kedvem. Egyszer boldog vagyok, egyszer hülye, egyszer bunkó, egyszer érzékeny, egyszer szomorú. 4ember eddig azt mondta hogy tuti hogy meg fog jönni a havim. Olyat is olvastam hogy aki elveszti a szüzességét annak késni fog a havija. Igaz ez? 3-án és 4-én volt egy kis barna folyásom de az szerintem a szűzhártyám miat. Ugyan olyan a folyásom amilyen volt. A menzeszem nincsen még beálva. Volt amikor 23 nap múlva jött meg volt amikor 19 nap múlva és volt mikor 25 nap múlva. Utána néztem a terhesség tüneteinek (pl.: illatokra érzékenység, sokat megy wc-re stb..) és egyik sem igaz rám. Minden nap sportolok valamit (tánc, kroszozás, futás stb...).Nagyon ideges vagyok bár ez tudom hogy rossz mert ez is késlelteti a havimat de már 2 napja ideges vagyok pedig eddig nem voltam az. Szerintetek megfog jönni?

2013. júl. 8. 22:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
3 nap után jelzi hogy terhes vagyok? csak 10-14 nap után jelentkeznek a tünetek nem? Eddig semmilyen terhességgel kapcsolatos dolgom nem volt csak a menzeszes dolgok vagyis csak az a kettő.(görcs és hangulat változás)
2013. júl. 8. 22:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát már nem azért de jobb mint 12 évesen lefeküdni vagy részegen eszméletlenűl...
2013. júl. 8. 22:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Kérdező:

A legjobb az lett volna ha mondjuk inkább 17 évesen csináltad volna mikor van egy kis eszed nem ilyen buta libaként!

2013. júl. 8. 23:01
 14/20 A kérdező kommentje:
22:53 válaszoló. Sok dolog után néztem és azt eddig is tudtam hogy a szűzhártya nem véd meg. Azt is tudtam hogy csak 14 nap múlva jelennek meg a tünetek de én csak a menzesz tüneteit érzem (és csak 8 nap telt el).
2013. júl. 8. 23:03
 15/20 Froncsi ***** válasza:

Jobb, de hidd el nem sokkal... Ne haragudj, de mindketten tudatlanok vagytok, a barátod is, ez mutatja, hogy korai.

Amúgy a terhességi tesztet akkor érdemes elvégezni, miután késik a menstruációd. De érdemes utána is még elvégezni, mert ha a test nem termel megfelelő mennyiségű hormont, akkor is negatív eredményt mutat. Ha késik a menstruációd, 4-5 napra rá vegyél tesztet és kövesd a használati utasítást.

Addig imádkozz, ha hív vagy. Ha nem, akkor térj meg erre a kis időre

2013. júl. 8. 23:04
 16/20 A kérdező kommentje:

Eddig is imádkoztam és most is fogok. Remélem nem lesz semmi bajom mert eddig mindig segítettem az embereknek amikor csak tudtam.

De am ha egy lány elveszti a szűzességét akkor nem késhet a havija? Mert nem egy lánytól hallotam azt hogy késett neki mikor elvesztette.

2013. júl. 8. 23:07
 17/20 A kérdező kommentje:
*bocsi csak most vagyok hülye és érzékeny egybe :S*
2013. júl. 8. 23:09
 18/20 Froncsi ***** válasza:

Hát erről nem hallottam, és nem is tartom igaznak.

vagyis ha késik, akkor sem amiatt, mert elvesztetted a szüzességed, hanem azért, mert rohadtul izgulsz azon, hogy terhes vagy.

Szóval ha késik nem azért van úgy, mert elvesztetted a szüzességed, hanem mert ideges vagy egész álló nap

2013. júl. 8. 23:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Froncsi nagyon köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 8. 23:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de te irtad, hogy ugy tudtad, hogy lehetetlen hogy a szuzhartyan atmenyjenek a spermiumok. Nem arrol volt szo, hogy jobb-e igy elvesziteni a szuzesseged, mint 12evesen reszegen, habar ha 12evesen lereszegedsz az mar regen rossz, de mind1. Arrol volt szo, hogy eretlenek vagytok meg ehez. Ne jatszatok a szerencsetekkel, hasznaljatok gumit, mert gondolom 15evesen nem szeretnel meg hormonokat tomkodni magadba.
2013. júl. 8. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!