Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legfontosabb a nőknél egy kapcsolatban?
A párja
a, Őszinteség
b, Hűség
c, Humor
d, tisztelet
Csak egyre lehet szavazni!!
Mert minden nő csak az izmos és humoros férfiakat szereti! Akkor ezek szerint ezreknek a nőknek nem fontos a hűség és az őszinteség!
kedves kérdező, ha így kérdezel, akkor Te még nem voltál kapcsolatban, főleg nem akivel együtt élsz
nem lehet szétválasztani, mindegyik kell, sajnálom
amúgy a bizalom kimaradt, de ne szólj senkinek, pedig anélkül kapcsolat nem létezik
ja és még soha nem volt izmos barátom sem, a kérdésedre válaszoltam, a szavazásod pedig értelmetlen, sajnálom ez a véleményem N
Nem értek eggyet az elõzõ kommentelõvel, szerintem ez egy jó kérdés, csak mélyebben bele kéne gondolni a szavak jelentéstartalmába!
Elõször mikor olvastam majdnem beleestem a csabdába azzal hogy az a valaszt tartsam a legfontosabbnak, de belegondoltam hogy az kizarhatja a huseget. A huseg is nagyon fontos, de nem sokat er h a kizarhatja az oszinteseget, a c-n nem is gondolkoztam,mert az csak felületesen tudja megoldani s problemakat, ha ezek kozul a valaszok kozul egy sincs jelen egy kapcsolatban. Viszont a D valasz, ami elsõre szinte jelentéktelennek tünt, az vitt mindent (szerintem). Tisztelni nem csak a 95 éves szomszéd nénit/bácsit lehet, mert pl. megelte a masodik vh-t, hanem a sajat tarsunkat is. Tiszteletet mutatni a másik felé, szerinten megbecsüléssel jár. Ha valamit megbecsülök azt fontosnak tartom, s nem a magam érdekeit tekintem az elsõnek ha ütközik a megbecsült, tisztelt "dologgal". Így szerintem beszelhetunk oszintesgrol, mert fontosnak fogjuk talalni,a hüségrõl, meg nem fogjuk akarni "lecserelni", meg akkor sem ha esetleg valamit 10edjere mondunk el.. A humor az csak egy külsõ tényezõ... s szerintem a bizalom alapja is itt kezdõdik, hogy tud-e, tudom-e tisztelni vagy pl. lehurrog, erõszakoskodik ha pl valamiben nem vagyunk egy velemenyen. meglatason. Meg csak egy példa: Nyilván mindenki tudja, hogy nem fog jólesni a párjának, ha tesz egy "egy kis" félrelépést. Akkor mégis miért teszi?! Nem fontos neki a kapcsolata? De azt mondja szereti! Ez hogy lehetséges? Egyszerû, mert nem volt meg a kello idopontban a kello helyen a tisztelet, ami maga után vonzza a guseget es az oszinteseget, ha ebbol meg a par humort is tud csinálni, az mar csak bonusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!