Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha emberileg 0 vagyok, akkor mégis hogyhogy szerelmes belém?
Én már komolyan kezdem azt gondolni, hogy a lány nem is belém szerelmes, csak miattam szerelmes. Mert én elég kiállhatatlan, gyerekes kis pocs vagyok, de mégis szerelmes belém (szétmentünk fél év után, mert nem szerettem).
Én komolyan mondom jobban örülnék neki, ha a lányok a külsőm miatt feküdnének le velem. Mert az legalább egy tiszta dolog. Vagy ugy gondolod, hogy az a jobb, ha előbb belémszeret, aztán már csak azért fekszik le velem, mert szerelmes? Nem tudom érthető e. Mert ez elég szomoru, hogy csak akkor kellek lányoknak, ha szerelmesek belém. Akkor már szinte tök mindegy, hogy én milyen vagoyk, mert én csak kiváltom belőlük az érzést, és csak ez számit nekik.
A szex nekik ugyse szükséglet, csak egy kis szórakozás.
Bakker kérdező, ez sokkal inkább ösztönös, nem kell ezen mit megmagyarázni. Érzéssel. Te is amikor érzed az akármilyen bizsergést pillangókat, melegséget akármit amikor tetszik valaki az magyarázd meg pontosan levezetve mégis mitől van..
mondjuk 10 oldalon át. Ilyen hülye kérdést bakker, nem tök mind1 miért fekszik le veled. Ha jó külsőd lenne akkor se csak azért feküdnének le veled, max társulna hozzá valamilyen érzelem, másképp néznének rád, másképp értékelnék a cselekedeteid stb, amiből következne hogy lefekszik veled.
Valamit akkor is kéne habognod, max nem annyira mintha kesébbé nézel ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!