Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan megijedtem. Mit tegyek?
Múltad, múltad, múltad...
Vagy túl kellene lépni rajta, felnőni, esetlge szakembert keresni. Gondolom összeszedtél egy 30as pasit. Ha már egy gyereket is a nyakába vett egyedülálló apaként akkor egy igazi nőre lenne szüksége. Veszekedtetek, elragadta a hév, én nem látom, hogy bántott volna igazán. Mégis mit várnál egy férfitól aki együtt kel, fekszik, él, egy számára vonzó nővel. És a hangsúly a nőn van. Te pedig szűz tinilányként viselkedsz. Először magadban kellene lerendezni, hogy miért nem vagy képes több mint egy év után is testileg közeledni hozzá...
Jöhetnek a feministák hurrogni...
12. - én neked adok igazat, szerintem is ez igy van...
L,22
Jártam szakemberhez és túllépni... igen azon vagyok köszönöm a jóanácsot.
Szűz tinilány.... mindkettő majdnem stimmel csak nekem a tinikor valahogy kimaradt...
Jártam szakemberhez és túllépni... igen azon vagyok köszönöm a jótanácsot.
Szűz tinilány.... mindkettő majdnem stimmel csak nekem a tinikor valahogy kimaradt...
Jártam szakemberhez és túllépni... igen azon vagyok köszönöm a jó tanácsot.
Nem azért, de akkor mégis mit vársz?
Én megértem a palit, őszintén szólva nem hiszem, hogy bántani akart.
Mindenkivel történnek fos dolgok az életben, valakivel szarabbak.
Gondolom megerőszakoltak, vagy valami, igazán sajnálom, mert lányként ez borzalmas lehet, de törődj bele, hogy amennyiben életképes párkapcsolatot akarsz egy normális férfival, akkor az szexet is akar majd.
Ezen nem kell felháborodni, nem kell duzzogni, ez teljesen, 100%-ig normális. Az, hogy kibírt 15 hónapot szex nélkül, szerintem kisebbfajta csoda, ha eközben nem is csalt meg. Mert az sem kizárt.
Ne várj szőke herceget, mert nem létezik, és jobb, ha minél előbb beletörődsz, mielőtt újabb pofára esések érnek az életben.
Ha benne már nem tudsz bízni, akkor hagyd a francba, nem ér annyit, de azt ne várd, hogy valaki éveket fog várni míg kegyeskedsz megbízni benne. Illetve persze van ilyen is, de az ilyen emberek szerintem nem egészen normálisak, vagy nem teljesen hűségesek.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!