Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondjam el neki, hogy szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Egy fiut megszerettem. Nemtudom, hogyan sikerult, de mégis sikerult. Régebben sokat beszéltunk mostmár nem beszélunk, de ahogy telnek a napok hiányzik és beleszeretettem. Azelott elmondta hogy tetszem neki és h megprobalna velem, de én akkoriban nem ragaszkodtam hozzá. Most lett barátnoje/5napja/.. elfogadom ha szereti,de én ot szeretem.. most mondjam el neki vagy hagyjam békében a csajjal? 16L

#barátnő #szeretet #szerelmi háromszog
2013. júl. 7. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne! Sose szabad megtudnia!
2013. júl. 7. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
hát persze, hogy mond meg neki!
2013. júl. 7. 22:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne kavarj be. Ha eddig tudtál vele várni most várj amíg szakítanak aztán vigasztalodhat veled. Amúgy bocs de megerdemled a helyzetet. Ha valaki gyenge ahhoz hogy elmondja mít érez az ne csodálkozzon és majd legyen erős végignézni hogy más szereti

őthelyette. Senki nem fogja tálcán eledhozni amit akarsz azért neked kell harcolnod.

2013. júl. 7. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Várj amíg újra szingli lesz. Ha nem akkor így jártál máskor okosabb leszel.
2013. júl. 7. 23:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Juuj... Ne mond el neki, ne kavarj kozejuk, te se szeretned gondolon, hogy ha osszejossz egy sraccal bekavarjon egy masik lany.. Vard mig szakitanak..addig is foglald le magad valami massal.
2013. júl. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!