Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fene lett a párommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene lett a párommal? Erre tényleg be kell pöccenni?

Figyelt kérdés

Alapból se egy egyszerű eset, de szerencséjére én az vagyok. Jelenleg külföldön dolgozik, pár hete nem láttuk egymást sajnos. Ma felhívott, nagyon örültem neki. Kérdezte, hogy hol vagyok, mondtam, hogy egy pub-ban.(a mellettünk lévő utcában van)Mondta hogy hogy-hogy? Mondtam, hogy 40 fok van egész nap rohangáltam, fáradt vagyok és most jól esik egy sör. Erre jön a válasz amit utálok tőle hallani:Aha...azért ez elég gyanús...

Na mondom témánál vagyunk. (Gyanús neki, mert az exemmel is jártunk oda párszor és eleinte nem akartam a mostani párommal lemenni oda, nehogy ott legyen. De azóta exem elköltözött a világ végére, szóval nem volna gond belőle.)

Ne magyarázzam el neki, hogy én csak úgy egyedül lementem oda stb.stb. Miért? Nem lehet? Nem ihat meg az ember egy hangulatos helyen egy sört, csak úgy, mert jól esik? Megint jön hogy ez gyanús, meg most felb*tam agyilag, és

tegyük le mert ő most ideges, és ne nézzem hülyének. Sörözgessek csak nyugodtam ő leteszi. Erre én: Amíg én itt sörözgetek pont a Te welcome home tortád hozzávalóit írom össze, hogy mennyit tegyek félre. Nem érdekelt ő most leteszi és kész. Mondtam neki, hogy változtasson, mert nekem ez így nem jó. Pár hónapja elkezdett aranyos lenni, de most megint ez. És ez így nem is tűik durvának, de úgy adja elő, hogy elsírom magam ilyen beszélgetésekkor. Mi a fene lehet vele?

2013. júl. 7. 21:57
 1/7 anonim válasza:
hát persze féltékeny, a mai világban nem mindegy kiben bízunk meg..
2013. júl. 7. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
agyára ment a g.eci!
2013. júl. 7. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen féltékeny, de ezért nem kell elítélni. Inkább legyen az, akkor legalább tudod, hogy fontos vagy számára.
2013. júl. 7. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Te lány vagy? Lássuk be, igencsak szokatlan dolog,hogy egy csaj beül magában sörözni, utána meg erőltetett kifogásnak tűnik, hogy "a te tortád hozzávalóit írom össze", most komolyan...
2013. júl. 7. 22:07
 5/7 A kérdező kommentje:
sztem nem szokatlan de mindegy
2013. júl. 7. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:

az én párom egész nap nem akart velem beszélni, mert nem mondtam meg miért mentem el egy másik vároba 2 órára. Azt mondtam neki, hogy majd meglátja a napokban. Mert meglepit akartam neki csinálni. És hát látod ez lett belőle. Kiköpött mint a barátod.

Csak még azon is kiakadt, mert fél órával később tudtunk beszélni, mert akadt egy kis dolgom. Azt hitte valami fiúkkal vagyok kint, közben rajta kívül hím nemű lénnyel alig ha beszéltem is azóta.

Megsokalltam, ahogyan te is, és nem bírtam tovább, míg úgy tisztán és erősen ki nem adtam magamból neki.

Hozzávágtam, hogy változtat ezen, vagy a kapcsolat rovására fog menni, amit szerintem ő sem szeretne.

Azóta megijedt és nem volt ilyen.

2013. júl. 7. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Neked van igazad, én nem bírnám az ilyet.

Az itteni válaszolók nagy része pedig nagyon éretlen, remélem, tudod.

2013. júl. 11. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!