Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha van fiútok ti ismerkedtek más fiúkkal?
Na, akkor itt az én kommentem helye is. Éppen párkapcsolatban vagyok és volt egy komoly barátom előzőleg is, DE.. szeretek és szerettem csetelni mindig is, így régen és most is megteszem, természetesen a pasik tudnak róla. NEM pasizás okán csetelek, de ha unatkozok, akkor pl nagyon jó kis időeltöltő program. Sok nyitott könyv, amiken vagy nevetsz, vagy tanulsz belőlük valamit, vagy egyszerűen ad egy kellemes élményt, hogy jéé, vannak még értelmes emberek-pasik. Igen, 90%-ban pasik kattintanak rám vagy én rájuk, de mindig le van osztva, hogy kapcsolatban vagyok, ám nem vagyok rab, nyugodtan beszélgethetünk. Pont. Ennyi. Nem kell túl misztifikálni. Sosem csaltam meg senkit, pláne nem ilyen módon tenném..:)
Esélyesen a te barátnőd/feleséged is ilyen forma lehet, nem mondom hogy megcsal vagy nem csal meg, neked kell eldöntened hiszel-e neki avagy sem, de gondoltad akkor elárulom, hogy nem csak ő teszi ezt. Bizalomelvűség..:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!