Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek 27 évesen 6-7...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 27 évesen 6-7 KOMOLY párkapcsolat FÉRFI esetében sok, kevés, vagy normál?

Figyelt kérdés
Köszi
2009. okt. 17. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hagyd ezt a pasit. Ha egy férfinak 27 évesen 6-7 komoly kapcsolata volt, ott van bibi, ott apasival valami nem stimmel, és ha ki akarod deríteni, sikerülni is fog, te leszel a "8-dik komoly kapcsja". Persze utánad lesz 9-ik is.....

Nekem a 2-3 év nem komoly kapcsolat. A komoly az több évtized.

De az, hogy ennyi kapcsolata volt nem bizalomgerjesztő.

L/27

2009. okt. 17. 19:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem,nem, ő nem érdekel,mint pasi,mert ő nővérem párja már 3.éve,csak máskor is filózgattam már rajta hogy hogy a fenébe lehet "megszokni" annyi embert x évig,x ideig..Főleg hozzám képest,aki 21 éves és volt idáig 1 komoly párkapcsolata,vagyis még mindig tart,Megkérdezni meg nem kérdeztem,mert 1.) mi közöm hozzá 2.)nem vagyunk oylan viszonyban ( amugy jó fej nagyon,csak ők már elköltöztek nővéremmel,és igy ritkán találkozunk eléggé..ezért se alakult ki közelibb viszonyom vele)
2009. okt. 17. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!