Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, akik között nagy a korkülönbség! Szülők hogy fogadták?

A szüleim jól fogadták a dolgot,inkább én paráztam rajta,hogy mi lesz :-)
A barátom is ismeri az én családomat,és én is az ő szüleit.
Én 18 vagyok,ő pedig 30 éves.
Azon jobban izgultam,hogy a barátom szüli mit fognak hozzám szólni.Hisz a legtöbb 17-18 éves lányról megvan a véleményük az embereknek :-) És amíg nem ismertek,addig lehet,hogy valaki olyannak hittek,aki csak rámászik a kedves kisfiukra,aztán esetleg ott hagyja. 1 éve vagyunk együtt,és remélem örökre így marad :-P
Szeretem a szüleit,nagyon kedvesek velem :-)
(Egyébként a nagyszüleim között is 13 év kokülönbség van)
Tehát nekem csak jó tapasztalatom van :-P

Köszönöm a válaszokat!:)
Egyszerűen nem jövök ki a kortársaimmal,mindig is idősebb barátaim voltak. A párválasztás terén is mindig az idősebbekkel jöttem ki,de sose jöttem velük össze,mert félek a szüleim véleményétől,hiszen csak 19 vagyok.A korombeliek viszont olyan gyerekesek :S

11:40-es vagyok :-)
Hmm...Ez attól is függ,hogy milyen viszonyban vagy a szüleiddel.Az eddigi barátaidról nem is tudtak?
Nekem is mindig az idősebbek jöttek be,amikor 15 voltam,akkor is a 25 éves és idősebb pasikat néztem :-D
De sok esélyem nem volt náluk,de mára eljött az én időm :-P
Végülis mindjárt 20 leszel,egyáltalán nem gáz (miért is lenne az) ha mondjuk 11 évvel idősebb a barátod.Egy 20 éves lány/nő már lehet komoly,aki nem csak a bulizásra vágyik.Ez személyiségfüggő,hogy kit mi érdekel...
Én sosem voltam bulis,a barátom meg már rég túl van azon a korszakán (de amúgy ő sem volt egy "partyarc" elmondása szerint).
Persze fontos,hogy közös hullámhosszon legyetek,meg hogy azért legyen azonos érdeklődési kör stb...
Mindig azzal szoktak jönni,hogy úgysem értem meg egy 30 éves problémáit,és ő sem az enyémeket.Érdekes,mi erre teljesen rácáfolunk :-) Meghallgatom mi a munkahelyi gondja,és ő is végig hallgat engem.Kell az,hogy megértsd a másikat.Legalábbis szerintem.
Na,de most van valakid a láthatáron?? :-)
De,tudtak a barátaimról,de nem volt 2 hónapnál hosszabb kapcsolat,mivel ráuntam mindegyikre.
Nos,lett volna egy nálam 17 évvel idősebb egyén,de én elutasítottam a fentiek miatt.Azóta összejött mással,és irtózatosan megbántam,mert csak rá tudok gondolni. :( Már lassan egy éve...
De alapból idősebbekkel ismerkedek,ezért kérdeztem. :)
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!