Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valami ismerkedos szoveget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami ismerkedos szoveget irjatok legyszi?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Nincs olyan, hogy ismerkedős szöveg. Csak azt szokták értékelni, ami spontán és értékes. A nő elsősorban nem is a férfi kinézetét figyeli, hanem a társadalomban betöltött helyét, vonzó életstílusát.

Ha valaki leír/elmond egy betanult szöveget, ami nem is őszinte, abból csak azt fogja látni, hogy egy fantáziátlan, gyáva alak, aki nem tudja kimondani, amit ő gondol. Onnantól kezdve már el is van bukva.

Az a fontos, hogy a fejedben mi van. Például nem mindegy, hogy tényleg elhiszed-e, hogy nem értékesebb nálad a nő, csak mert puncija van és 100%-ig úgy érzed-e, hogy megérdemled őt.

Sokkal fontosabb, hogy jó legyen a testbeszéded, ne ess bele abba a hibába, hogy elmondasz valami menő szöveget, de közben látszik a testeden, hogy csak rosszul színészkedsz. Fontos a hangsúly is, a nyugodt ember lefele viszi a hangsúlyt a mondat végén. stb.

Ha betanult, akkor is legyen őszinte. Például: Hello, ide kellett jönnöm hozzád mert nagyon aranyosnak tűntél. blablabla...

Ezt el lehet mondani akármikor, mert nincs mögötte hátsó szándék és nem mesterkélt.

De lehet valami szolidabbal is. Akár egy mennyi az idő stílusú. De olyat kérdezz ami tényleg érdekel, nagyon átlátszó, ha mellé beszél az ember.

18/F

2009. okt. 17. 10:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznos volt koszi!
2009. okt. 17. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Húú az előttem szóló válaszoló nagy jó dolgokat írt ám, ő is beavatott :D

De nesze én jó leszek adok ötletet, sztem neked valók:

-hello, tim vagyok,mi a helyzet?

-hello, tim vagyok, úgy láttam imádnivaló vagy, és idejöttem

-te meg milyen újságot/könyvet olvasol ? ... stb

2009. okt. 17. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Konkrét ismerkedős szöveg nincsen, mindig a helyzettől függ h mit kell mondanod.
2009. okt. 17. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

mi ez a sok pua itt? :D

HI I'M TIM

egyébként én spontán szoktam szólítani, vagy szimplán bemutatkozom csak.

2009. okt. 17. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszi!
2009. okt. 18. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!