Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ismertem meg egy férfit. Nagyon jóban vagyok vele hisz bármikor mehettem hozzá beszélgetni meg akármi mert nagyon jó társaság de viszont ő mostanra már úgy tekint rám mintha a barátnője lennék pedig ő 37 éves én meg 17!! mindig mondogatta hogy számára a kor semmit nem számít de nekem meg számít. Ráadásul én nagyon kedvelek egy velem egyidős fiút. De hogy mondjam el neki hogy én nem úgy nézek rá mint a barátomra...mert nagyon nem szeretném megbántani mert úgy beleélte magát. De én ezt vele nem akarom.2013. júl. 6. 15:27
1/5 anonim válasza:
Őszintén beszéld meg vele, mert írtad, hogy bármikor mehettél hozzá beszélgetni, de még minél előbb, mert később még jobban fog neki fájni, mert akkor úgy fogja venni, mintha hülyítetted volna. 31N
3/5 anonim válasza:
Pedig a kor nagyon is számít...
Most talán nem veszed észre, de mondjuk 1-2 éven belül megállapodna, te meg akkor buliznál a legjobban...
4/5 anonim válasza:
Pedig bele kell törődnie! Ne hagyd, hogy a nyakadra nőjön. Meg kell tenned.. Ne légy már tutyi-mutyi.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. júl. 6. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!