Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mit érezhet még irántam?
Van egy fiú akivel régebben jártam(1 hetet) de szakítottunk, de én még mindig ugyanúgy szeretem...Már jó párszor bepróbálkoztam nála, de elutasított mindig:( De viszont a viselkedésén érzem hogy ő is érez még irántam valamit!!Lehet félreértem őt??!?!:S Mindig néz és félreérthető dolgokat monnd nekem!!Osztálytársak vagyunk és az egész osztály azt kérdezi tőlem járunk e mert tök úgy néz ki...Tegnapelőtt megint elmondtam neki őszintén, hogy mit érzek iránta és ismét elutasított engem:(:( De viszont én azt hittem hogy elfog távolodni tőlem, hisz nagyon jóba vagyunk! De ellenkezőleg mégjobban elkezdett közeledni hozzám!Hisz én ha tudnám hogy szeret engem egy olyan ember aki iránt én nem érzek semmit akkor nem hitegetném és próbálnám azért a tisztes távolságot megtartani, mert nem akarnák mégnagyobb fájdalmat okozni neki!!!! Szerintetek mért van ez???Érezhet még irántam valamit?? Létszi segítsetek!!!! Előre is köszi mindenkinek!!!
18/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!