Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vágyok én ennyire egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyok én ennyire egy párkapcsolatra? Már teljesen kikészítem magamat!

Figyelt kérdés
Már napok óta nem alszok nyugodtan, nem tudom miért izgat ez ennyire engemet. 17 éves srác vagyok. Tudom magamról hogy félénk vagyok és ha vki olyannal beszélek aki tetszik is akkor meg sem tudok szólalni és mindennel megpróbálom elterelni a figyelmemet hogy ne kelljen vele beszélni. ez olyan általános leírás volt. most nem tetszik senki sem. Miért vágyok én már ennyire egy párkapcsolatra?
2009. okt. 16. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok, annyi különbséggel, hogy lány vagyok és nekem tetszik/tetszenek valakik. De sajnos nem jön össze egyikőjükkel sem. :S
2009. okt. 16. 22:08
 2/6 A kérdező kommentje:
hova valósi vagy? :D
2009. okt. 16. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Istenem, mintha rólam írtál volna, igaz én lány vagyok, 19 éves.

Valószínűleg már fizikailag/lelkileg felkészült vagy egy komoly kapcsolatra, vagy esetleg a környezetebcen is mindenki szépen lassan elkel!(?)

Elég nehéz, de ne akard görcsösen, akkor nem fog rád találni a szerelem! Sok sikert!

2009. okt. 16. 22:12
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi :) neked is hajrá :)
2009. okt. 16. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg a legvaratlanabb pillanatba fog radtalalni a nagy szerelem:)

Csak ne msnen..az egy atokxD

Nah jo nem:D Vegulis a szerelmemet is a neten ismertem meg de nehez a tavilsag:(

Fecsegek itt ossze vissza annyitxD

Szoval a lenyeg,hogy vard turelemel es mi lenne ha keszulnel ra?:D

Szeretsz olvasni tudok ajanlani nagyon jo konyveket?:D

Esetleg levelezo tanfolyam teljesen ingyenesen?:)

Nah?:D

2009. okt. 16. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes, hogy ennyire szeretnél valakit. De tudod ha tetszik egy lány akkor beszélned "kell" vele. Különben azt hiheti, hogy nem érdekled és hogy nem akarod jobban megismerni. Kicsit fárasztó amikor a srác csak olyanokat mond, hogy ja, aha. Kérdezz, te is tőle, a beszélgetést is gyakorolni kell bármilyen hülyén hangzik.

Olyan helyekre járj el ahol értelmes lányok vannak és tudtok beszélgetni is. A lényeg, hogy érezd jól magad közben.

2009. okt. 16. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!