Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyok én ennyire egy párkapcsolatra? Már teljesen kikészítem magamat!

Istenem, mintha rólam írtál volna, igaz én lány vagyok, 19 éves.
Valószínűleg már fizikailag/lelkileg felkészült vagy egy komoly kapcsolatra, vagy esetleg a környezetebcen is mindenki szépen lassan elkel!(?)
Elég nehéz, de ne akard görcsösen, akkor nem fog rád találni a szerelem! Sok sikert!

Nyugodj meg a legvaratlanabb pillanatba fog radtalalni a nagy szerelem:)
Csak ne msnen..az egy atokxD
Nah jo nem:D Vegulis a szerelmemet is a neten ismertem meg de nehez a tavilsag:(
Fecsegek itt ossze vissza annyitxD
Szoval a lenyeg,hogy vard turelemel es mi lenne ha keszulnel ra?:D
Szeretsz olvasni tudok ajanlani nagyon jo konyveket?:D
Esetleg levelezo tanfolyam teljesen ingyenesen?:)
Nah?:D

Teljesen természetes, hogy ennyire szeretnél valakit. De tudod ha tetszik egy lány akkor beszélned "kell" vele. Különben azt hiheti, hogy nem érdekled és hogy nem akarod jobban megismerni. Kicsit fárasztó amikor a srác csak olyanokat mond, hogy ja, aha. Kérdezz, te is tőle, a beszélgetést is gyakorolni kell bármilyen hülyén hangzik.
Olyan helyekre járj el ahol értelmes lányok vannak és tudtok beszélgetni is. A lényeg, hogy érezd jól magad közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!