Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy két hónap után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy két hónap után így érzek?

Figyelt kérdés
Ha találkozunk a barátommal, már másnap hiányzik. Bármit is csinálok, bárhol vagyok, mégha jól is érzem magam olyan hiányérzetem van. Csak azt várom állandóan, hogy találkozzunk. Néha már azt érzem, hogy a hiánya fáj. Nem éreztem még ilyet, ráadásul azt gondoltam eddig, hogy nem vagyok szerelmes belé, vagyis fogalmam sincs, hogy mit érzek iránta. Megijeszt ez az érzés. Olyan mintha már egyedül nem tudnám teljesen jól érezni magam, mert mindig eszembe jut és azt kívánom bárcsak itt lenne. Miért érzem ezt? Eddig volt olyan, hogy nem találkoztunk egy hétig és miután a korábbi találkozás varázsa elmúlt már nem gondoltam rá annyiszor és nem is hiányzott annyira. De most szenvedek szinte, ha egy hétig nem láthatom....
2013. júl. 5. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, normális, ez a szerelemnek. Idővel csillapodik, szóval "fájni" azért nem fog a hiánya.
2013. júl. 5. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Normális. :) Nálam ez az érzés később alakult ki, 4-5 hónap után, mikor már voltak együtt alvások.
2013. júl. 5. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez már szerelem, lehet, hogy kezdek beleszeretni? Akkor is hiányozhat, hogy nem vagyok szerelmes belé, nem? Én ugyanis nem tudom, hogy mit érzek iránta, össze vagyok zavarodva, csak azt tudom, hogy nagyon-nagyon hiányzik és már alig várom, hogy lássam....
2013. júl. 5. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok egy lánnyal... ő is velem hasonlóan, azt mondja.

normális. mindegy, mennyi idő után, lehet 2 hónap után is már.

2013. júl. 31. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!