Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egy kihült párkapcsolatot helyre hozni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 18:46
2/7 anonim válasza:
le kell ülni beszélgetni, min kéne változtatni mindkettőtöknek. új programokat kitalálni, elmenni együtt sok helyre, új dolgokat belevinni a szexuális életbe stb. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor mit lehet tenni ha a párom(fiú) nem akkarna változtatni és azt mondja, hogy ő nem érez irántam semmit??
2009. okt. 16. 19:28
4/7 anonim válasza:
El kell engedni,és találni kell másik szerelmet.Tudom szarul hangzik,de ami már nem megy azt nem szabad erőltetni.A végére teljesen megutáljátok egymást::
5/7 anonim válasza:
19:03 vagyok. Jesszusom! Te még ezt helyreakarod hozni? leírtad a lényeget! "a párom(fiú) nem akarna változtatni és azt mondja, hogy ő nem érez irántam semmit" << ezek után miért akarod helyrehozni? nem érez irántad semmit! nem hajlandó változtatni! ne fuss utána! hagyd el a fenébe, és keress olyat aki szeret! tudom hogy nehéz mert szereted, de ő nem szeret téged és meg is mondta! zavard el gyorsan a rózsaszín ködöt az arcod elöl és láss tisztán! ez az ember NEM szeret téged és NEM akar semmit tenni a kapcsolatotokért! a kapcsolatok kétemberesek! ha nem szeret te meggebedhetsz akkor sem fogsz tudni változtatni! szakíts vele minnél előbb, és sok fájdalmas hetet/hónapot/évet spórolsz meg. üdv! 23F
6/7 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólohóz. újramelegítve csak a káposzta jó.
7/7 anonim válasza:
Sehogy. Vagy ha mindkettőtöknek elege van a párkeresésből, csináljatok gyereket, majd nyílt kapcsolatban dugjatok mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!