Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Butaság azért visszautasítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butaság azért visszautasítani a kapcsolatot, mert a másik fél dohányzik?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. És gyűlölöm a cigarettát. kb 1 hétig ismerkedtünk, és egymásba szerettünk. De amint közelebb hajoltam hozzá, megcsapott a cigi bűz. Megkérdeztem dohányzik-e. Mondta, hogy igen, de csak 1 szálat naponta. Azt feleltem, hogy szokjon le a cigarettáról, mert akkor közöttünk nem lesz semmi. Azt felelte, hogy ha egy ilyen apróság miatt nem jövök vele össze, soha nem lesz szerelem az életemben. Azután úgy tekintettem rá, mint a többi dohányosra: egy lélegző hamutál. Amit éreztem iránta egyből a múlté.

Azt szeretném megkérdezni, hogy tényleg baromság ilyen szokásért otthagyni valakit? Csak mert engem irritál a cigaretta.

2009. okt. 16. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem baromság, ha te ennyire utálod, akkor nem az. rengeteg nem dohányzó lány van a világban.
2009. okt. 16. 18:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Csak engem eléggé megindított, mert sok mindenkinek van valamilyen szokása amit el lehet nézni. De én ezt az egyet nem tudom:S
2009. okt. 16. 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
nőj fel
2009. okt. 16. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Próbáld meg leszoktatni, meg ha tényleg beléd szeretett akkor lerakja,legalábbis én leraktam a barátnőm kedvéért,mondjuk az is igaz h nem egy hét után:)

kb már egy éve voltunk együtt mikor megkért rá:)

2009. okt. 16. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:

A nővéremtől, aki dohányzott történetesen, senkit( a legextrémebb eseteket sem) nem tartott volna vissza tőle ez a tény...

Nem ez a fő tehát...

2009. okt. 16. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem viszont elszalasztottál egy nagyon jó lehetőséget. a kapcsolatok arról szólnak, hogy a felek kölcsönösen elfogadják és szeretik egymást úgy, ahogy vannak. meg kellett volna próbálnod vele a kapcsolatot, ha még jobban megszeretitek egymást, lehet már nem is zavart volna a cigi szag, ő pedig talán kevesebbet dohányzott volna, hogy a kedvedre tegyen, nem pedig azért, mert ráparancsolsz. amúgy ezek szerint számodra a dohányosok nem is emberek? ők nem lehetnek értékesek, okosak, műveltek, csak mert dohányoznak?:S én sem preferálom a cigarettát, de vannak cigiző barátaim, sőt dohányossal is járnék, mert nem ez határozza meg a fő egyéniségét az embernek, csak egy szokás, melyen még változtathat is, ha úgy hozza a sors. 17/L
2009. okt. 16. 18:27
 7/10 A kérdező kommentje:
De én rühellem, egyszerüen olyan büdös, mintha az egyén belülről rohadna. A fél osztályom dohányzik, és legalább mellette meg akarok szabadulni ettől a szagtól. Utálom azt az érzést, hogyha megölelek egy lányt, nem egy kellemes parfüm/szappan/stb illatát érzem, hanem mintha hamutálban fürödne.
2009. okt. 16. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Még fiatal vagy,érthető hogy a minimális hibák is irritálnak,ha a partneredről van szó.

Később majd rájössz,hogy a cigi az nem is akkora nagy bűn,mint amekkora hibát elkövetnek sokszor egymás ellen az emberek.

2009. okt. 16. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is bagóztam, mikor összejöttem a párommal. A kezdetektől tudtam, hogy őt zavarja, ezért a kedvéért kevesebbet szívtam. (Most már évente 3-4 szálat szívok...)

Azt nem tudjuk, hogy milyen hangnemben közölted vele mindezt, mert nagyon is sokat számít.

Lehet, hogy csak közölni szeretné Veled, hogy ennyi idő után rögtön ne akard megváltoztatni. És ez teljesen érthető igény a részéről.

Csak ezért ennyi idő után kár szakítani. Várd meg, hogy viselkedik. Ha nem igyekszik a Téged zavaró szokását a jelenlétedben minimálisra csökkenteni, akkor viszont már sztem gond van.

Nemcsak Neked kell toleránsnak lenni, hanem neki is.

Mindenképpen jó, hogy megmondtad, mi zavar, csak legyél türelmes!

2009. okt. 16. 19:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudtam sosem elképzelni, hogy egy dohányzó embert megcsókoljak. Nem hiszem, hogy ez akkora hiba lenne.

Van, aki a túlsúlyt, mások éppen a soványságot, vastag bokát, szemüveget, stb. nem tudják vagy nem akarják tolerálni. Pedig a duci, a sovány, a szemüveges, a vaskos bokájú nem feltétlenül (hacsak nem beteg) áraszt tetőtől talpig kesernyés szagot magából, míg a dohányzó, akármennyire is ápolja magát, bizony nem tudja leplezni a cigifüst csípős szagát.

Van, aki ezt észre sem veszi, de van, akit ez taszít. Tudomásul kell venni és kész.

2009. okt. 16. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!