Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgessünk a társkeresésről?
Már tettem fel ide kérdést korábban, többek között magamról is. Aztán olvastam, hogy mennyi itt a magányos nő, és férfi. Ill a csalódott, és elvált ember.
Bevallom, én próbálkoztam a netes társkereső oldalakon, de ma letöröltem magamat, mert egy nő sem írt nekem vissza.
Az utcán leszólítva meg egy hónap alatt megismerkedtem kettővel is, és a barátságig jutottunk, azóta is nagyon kedvesek hozzám. Tehát, lehet, hogy nem vagyok egy álom herceg, de merek ismerkedni. Ehhez képest a társkereső oldalakon les..tak.
Bátorság, ide, vagy oda, én is a magányosok táborát gyarapítom. És közel a negyvenhez, messze nem olyan egyszerű ez, mert már az is öröm, ha a nő nem dohányos. És ezzel már ki is zártam sokat az életemből.

Ezzel itt nem igazán értem, hogy mit szeretnél. Ez egy olyan kérdezős oldal, nem társalgó...te ha jól veszem le társalogni akarsz, ha lehet megismerni a lehetséges igazit.
Vagy arra vársz, hogy a hasonló helyzetben lévők megírják neked ők hogyan ismerkednek?
Légy szíves fejtsd ki mit szerettél volna ezzel.

Nekem a társkeresőkről jó véleményem van:)
Azért mentem oda, mert 20 vagyok és 40-es Nőt szerettem volna magamnak:) Jó tudom vannak diszkókban is, de nekem nem ezek a leélt 30 éves, de 40-nek kinéző, sminkkel bevakolt asszonyságok kellettek.
Szal felreggeltem, aztán küldögettem ezerrel a statikat, boldog-boldogtalannak:)
Az eredmény: júliusban reggeltem, azóta megvolt 3:) meg még további kettő,de azokkal csak találkoztam, de semmi több...
Szerintem a képeiddel vagy a stílussal,sőt szerintem a stílusoddal van a gond.
Társkeresőn szó nélkül leszarnak,nekem is volt, h még annyit se írt vissza le vagy sza*rva.
De ha valóságba is csak barátnak kellesz, akkor tuti a stílussal van a gond, mert az, h nem vagy Brad Pitt az tényleg csak egy dolog, ha jó a dumád, akkor valaki úgyis lesz:)
Ja és igen, ez h odamersz menni, hát bocs,de szerintem ez alap dolog:) Főleg a Te korodban:)
Legalábbis én úgy vettem észre, h a 40-es Nők még nagyon tartják ezt a dolgot, sőt egy meg is mondta, h akár mennyire is bejön egy pali, ő biztos h nem fog odamenni,nem fogja felhívni, nem fog ráírni:)

A 40-es nőket kergető vagyok
Na ezt most felejtsd el, h valaki kép nélkül szóba fog Veled állni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én se írnák vissza:P

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!