Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszélgessünk a társkeresésről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgessünk a társkeresésről?

Figyelt kérdés

Már tettem fel ide kérdést korábban, többek között magamról is. Aztán olvastam, hogy mennyi itt a magányos nő, és férfi. Ill a csalódott, és elvált ember.

Bevallom, én próbálkoztam a netes társkereső oldalakon, de ma letöröltem magamat, mert egy nő sem írt nekem vissza.

Az utcán leszólítva meg egy hónap alatt megismerkedtem kettővel is, és a barátságig jutottunk, azóta is nagyon kedvesek hozzám. Tehát, lehet, hogy nem vagyok egy álom herceg, de merek ismerkedni. Ehhez képest a társkereső oldalakon les..tak.

Bátorság, ide, vagy oda, én is a magányosok táborát gyarapítom. És közel a negyvenhez, messze nem olyan egyszerű ez, mert már az is öröm, ha a nő nem dohányos. És ezzel már ki is zártam sokat az életemből.

2009. okt. 16. 17:09
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
hogy a kérdésre válaszoljak: NE :)
2009. okt. 16. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Ezzel itt nem igazán értem, hogy mit szeretnél. Ez egy olyan kérdezős oldal, nem társalgó...te ha jól veszem le társalogni akarsz, ha lehet megismerni a lehetséges igazit.

Vagy arra vársz, hogy a hasonló helyzetben lévők megírják neked ők hogyan ismerkednek?

Légy szíves fejtsd ki mit szerettél volna ezzel.

2009. okt. 16. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha ismerkedni szeretnél, (bár ez az oldal nem erre van)akkor képet is tehetnél fel. Ezzel szerintem többre mennél
2009. okt. 16. 17:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedni akarok itt. Arra vagyok kíváncsi, hogy mit gondoltok, másoknak mi a tapasztalata.
2009. okt. 16. 17:22
 5/10 anonim ***** válasza:
A válság idején állítólag felvirágzott...
2009. okt. 16. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
"már az is öröm, ha a nő nem dohányos. És ezzel már ki is zártam sokat az életemből." Nahát, hány nő kellett volna? Elvileg egyre hajtasz, nem? Akkor örülj, hogy szűkül a kör...
2009. okt. 16. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem a társkeresőkről jó véleményem van:)

Azért mentem oda, mert 20 vagyok és 40-es Nőt szerettem volna magamnak:) Jó tudom vannak diszkókban is, de nekem nem ezek a leélt 30 éves, de 40-nek kinéző, sminkkel bevakolt asszonyságok kellettek.

Szal felreggeltem, aztán küldögettem ezerrel a statikat, boldog-boldogtalannak:)

Az eredmény: júliusban reggeltem, azóta megvolt 3:) meg még további kettő,de azokkal csak találkoztam, de semmi több...

Szerintem a képeiddel vagy a stílussal,sőt szerintem a stílusoddal van a gond.

Társkeresőn szó nélkül leszarnak,nekem is volt, h még annyit se írt vissza le vagy sza*rva.

De ha valóságba is csak barátnak kellesz, akkor tuti a stílussal van a gond, mert az, h nem vagy Brad Pitt az tényleg csak egy dolog, ha jó a dumád, akkor valaki úgyis lesz:)

Ja és igen, ez h odamersz menni, hát bocs,de szerintem ez alap dolog:) Főleg a Te korodban:)

Legalábbis én úgy vettem észre, h a 40-es Nők még nagyon tartják ezt a dolgot, sőt egy meg is mondta, h akár mennyire is bejön egy pali, ő biztos h nem fog odamenni,nem fogja felhívni, nem fog ráírni:)

2009. okt. 16. 18:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Én társkeresőn ismertem a páromat. Ő volt az életemben az első, azóta is együtt vagyunk, mát 7 éve. Most született egy kisfiúnk. Nekem csak jó a tapasztalatom! Sőt, mi 1 évig úgy ismerkedtünk egymással, hogy nem is találkoztunk, csak telefonon tartottuk a kapcsolatot. (Még fényképen sem láttuk egymást) Ha így veszem akkor 8 éve ismerem őt:)
2009. okt. 16. 18:09
 9/10 anonim ***** válasza:

A 40-es nőket kergető vagyok

Na ezt most felejtsd el, h valaki kép nélkül szóba fog Veled állni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én se írnák vissza:P

2009. okt. 16. 18:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolom, nem 20 éves nőkkel szeretnél ismerkedni a társkereső oldalakon...a legtöbb közel negyvenes nő elvárja, hogy Te kezdeményezz.
2009. okt. 16. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!