Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy ember (Ffi), akit nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szeretk. Mit tegyek? Folyt.
Figyelt kérdés
Szóval itt ez a srác, és belezúgtam, de már annyira, h ez leírhatatlan. De neki van barátnője. És én nem akarok belerondítani a kapcsolatukba. És szerintem nem is tudnék. nem hiszem, h kellenék ennek a fiúnak. De, h felejtsem el?2009. okt. 16. 10:56
1/7 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz vele (tudom könnyű mondani), próbálj elmenni bulizni, barátkozz fiúkkal, a lényeg hogy ne ő töltse ki a mindennapjaidat. Ha barátnője van, nem fogod tudni elcsábítani, ha meg mégis, akkor az őt jellemzi. Ugyanis ha elbírod csábítani miközben van valakije, akkor mellőled is elfogják tudni csábítani, és az neked sem esne jól.
2/7 anonim 

válasza:

Sehogy. Nem kell elfelejteni. Szerelemben háborúban nincs szabály. Bármit mond is az asszonykórus utánam, csak a saját váraikat védik.
Lehet, hogy ha elcsábítod, egy életreszóló nagyszerelem lesz belőle, nem?
3/7 A kérdező kommentje:
Légyszí írjátok meg nekem a nemeteket is. Így nem tudom elkülöníteni, h melyik fél mit gondol róla
2009. okt. 16. 11:10
4/7 anonim 

válasza:

Ez annyira naiv elképzelés, ha vkit vki mellől el lehet csábítani, akkor az az ember egy csapodár....Itt ugyebár érzelmekről van szó, a hűségben meg már jóóóval több a racionalitás...
6/7 A kérdező kommentje:
Klégyszi, ne pontozzatok le senkit.
És köszi mindenkinek.
2009. okt. 16. 11:22
7/7 anonim 

válasza:

1. Nincs sok esélyed, valszeg hülyét fogsz magadból csinálni, szóval keress mást.
2. Ha mégis van esélyed, akkor "just do it". Ne haragudj, de ha a pasi otthagyja érted a csajt, akkor őt ez nem fogja összetörni. Te szintén boldog leszel. Ki jár rosszul? Csak a másik csaj. Ki vagy te, Teréz anya, hogy ennyire érdekel annak a másik csajnak a lelki csipkéje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!