Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az h egy pasit zavar ha a no magasabb pozicioban van es tobbet keres?
nalunk ez problemakent kezdett jelentkezni s erzem h ot zavarja... sosem ereztetem vele. mindig biztatom es dicserem. felnezek ra ugy ahogy egy nonek kell. Magyarazom neki h o igy tokeletes.. de sokszor elojon h o nem boldog munkahely ugyileg meg karreirileg es akkor utal dolgokra amiket en elertem h milyen jo lenne ha o is elerte volna. Van vmi javaslat mi mast lehetne meg tenni? azonkivul h biztatom dicserem felnezek ra??
Nem szeretnem ha a kapcsi ilyen bolondsag miatt menne tonkre.
A pasik többségében benne van az ösztön, hogy nekik kell eltartani a családot.
Szerintem kicsit hazudj a barátodnak, hogy mennyit keresel.(mondjuk mond azt, hogy szarul megy a cégednek, és csökkentenek a fizudon.)
Attól fogva, hogy tudja, hogy ő keres többet, nem fogja érdekelni, hogy ki van "magasabb" pozícióba.
Tudom, hogy egy jó kapcsi alapja az őszinteség, de ez nem mindig a legegyenesebb út.
Persze hogy bennünk van. Ha visszagondoltok 50 évvel ezelőtt is mi voltunk a keresők akik eltartották a családot és olyan gyorsan nem tudunk megváltozni.
Kérdező válaszára annyit mondok, hogy sajnos ha a barátod nem fogja fel hogy ez szinte semmit sem számít akkor nem sokat tudsz tenni.... max esetleg kicsit letagadsz.
Addig van a férfiakban ez a család eltartási ösztön, míg egy nő felette van, de ez hogy egyeztethető avval, hogy sok pasi lazán lelép a családtól?
Aki ilyen az valahol lenézi a nőket, ilyen egyszerű, és a gőgjének árt. Éretlenek az ilyenek.
Ez nem ösztön, hanem neveltetés, hogy a nő alapjában kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!