Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29. születésnapra 29 szál rózsa. Túlzás?
9.-es a srác nem "semleges" ha kavarnak és már fogadott el tőle rózsacsokrot! Ergó tudja a csaj, hogy a srác akar tőle valamit és a csaj is viszonozza..29 éves felnőtt nő már nem tinip...csa aki gerinctelen és gyáva aztán nem meri megmondani, ha esélytelen a dolog!
Szerintem frankó....én is csináltam hasonlókat és nálam sikert aratott a hölgyikénél 30/F
Mondjuk ebben semmi egyedi sincs, viszont elegg rongyrazas, de te tudod...
Nem ezert fognak beledszeretni.
Újra tervezés. Ezért izgalmas udvarolni egy nőnek. Tervezni kell, meg minden. Persze akkorákat lehet bukni, mint az ólajtó, de jól is elsülhet.
Ha nem akarsz különlegeset, akkor kevesebb rózsa (mondjuk nem is biztos, hogy rózsát kell venni), mondjuk pár szál és csoki. Vagy csoki és pezsgő/fehér bor. Tekintve, hogy 29 éves, gondolom nő és nem valami túlkoros kislány (hajj mennyi ilyen van ebben a korosztályban. Semminek nem tudnak örülni, csak a pénznek. Komolan mondom már nagymamám baráti körében kell szétnéznem, ha nőt akarok. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!