Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy merjem kényeztetni a barátomat?
, nem merem, mert félek nagyon?
pedig tudodm, hogy szeretn!és én is, mert szeretem, nagyon!
lehet azért,vagyok ennyire félénk,mert gyermkkoromba,megeröszakoltak?
Szia.NAGYON sajnálom,hogy ilyen dolog törte´nt veled.
Biztosan még maíg nem sikerült feldolgoznod a történteket.
ilyen esetben nehe´z tanácsot adni.
Fö a türelem,a bizalom,és a megértés.Idövel biztosan felengedsz te is.Eröltetni semmit sem szabad.
En is nagyon sajnallom ami veled tortent!!a baratodnak is elmeselted vagy tud errol valaki kivulallo (szuleiden kivil)?mert mar az is konnyitene ha megbeszelned olyan szemelyel akibe megbizol!!hogy kibeszeljed elmeseljed valakinek?sok sikert!!
ha pozitivan allsz a dolgokhoz akkor minden konnyebb!!!!
Szia!
A kérdés, hogy párod tud -e a problémádról. Ha nem akkor mond el neki őszintén mi történt veled. Mond el neki hogy mit érzel, hogy félsz és próbáljátok feloldani a félelmedet. Ha nem megy ketten a probléma megoldása, valóban fordulj szakemberhez.
Anyukámat is megerőszakolták fiatal korában, az első együttléte volt. Viszont ő még mindig nem dolgozta fel és szerintem soha nem fogja. SZakember segítsége kellett volna akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!