Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, nem tudom szeret e?
Figyelt kérdés
van egy lány aki nagyon tetszik,sokat beszélünk msn en,de ő azt mondta nem jövök be neki és csak barátok lehetünk.De nagyon sokszor burkolva utal rá hogy tetszem neki.Mit tegyek?2009. okt. 15. 20:02
1/5 anonim 

válasza:

burkolva utal rá...-.-" ha azt mondta, hogy nem akkor valszeg nem
2/5 anonim 

válasza:

Burkolva utal rá? Mégis mit csinál? Csak azért kérdezem,mert lehet,hogy annyira oda vagy érte,hogy beleképzeled,hogy ő is,csak titkolja. Hidd el nem te lennél az első és az utolsó ezen a földön,aki ezt csinálja.Az önámítás megnyugtat,de csak egy ideig.Lehet,hogy nincs igazam,tényleg jó lenne tudni,hogy milyen jelekből szűrted le,hogy mégis bejössz neki?
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem ne hagyd hogy húza az agyad...Ha nem akkor nem...hameg mégis szerelmes beléd akkor miért nem mondja meg?Légy "férfi" és ne hagy hogy húzzák az agyad...Majd szól ha konkrétan akar valamit......ez a huzavona sohasem jó...
4/5 A kérdező kommentje:
pl:néha mondja hogy olyan egyedül van,meg nincs senkije,meg hogy ő sohasem lehet már szerelmes
2009. okt. 16. 13:07
5/5 anonim válasza:
Én is Így vagyok csak én persze csak én lány vagyok...
Szerintem hagyd békén majd megmondja ha egyáltalán szeret.
Bánj vele úgy mint a többi barátoddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!